Kültür - Sanat Angus & Julia Stone ilk kez 11 Temmuz’da İstanbul'da!
Paylaş
Angus & Julia Stone ilk kez 11 Temmuz’da İstanbul'da!

2006 yılında başladıkları müzik kariyerlerine, sonuncusu geçtiğimiz yıl yayınlanan dört stüdyo albümü ve sayısız ödül sığdıran Sydney çıkışlı folk rock ve indie pop ikilisi Angus & Julia Stone, 11 Temmuz’da Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi’ne konuk oluyor

İki kardeşin projesi olan Angus & Julia Stone, 2006 baharında yayınladıkları ilk teklileri “Chocolates & Cigarettes”ten bugüne kadar, rüya atmosferindeki akustik sesleri, indie ve folk etiketleriyle buluşturdu. Her geçen gün dinleyici kitlesini artırmaya devam eden Avustralyalı ikili, ilk üç albümleri ile Platinum satış istatistiklerine ulaştı ve “Big Jet Plane” şarkıları ile tüm dünyaca bilenen bir hite sahip oldu. Samimi müzikleriyle konserlerinde dinleyicileri hikayelerine dahil eden Angus & Julia Stone, Eylül 2017’de yayımlanan son albümleri “Snow”un turnesi kapsamında 11 Temmuz’da Zorlu PSM Ana Tiyatro’da sahne alacak.

Bu unutulmayacak konserin biletleri, 23 Mart Cuma günü, www.zorlupsm.com, www.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinden satışa çıkacak.

Haberin Devamı