Bilim - Teknoloji Angry Birds için yeni bölümler
Paylaş
Angry Birds için yeni bölümler

Mobil oyun dünyasının yaşayan efsanesi Angry Birds için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Peki bu yeni sürüm hangi işletim sisteminde çalışıyor? Detayları ve oyunun indirme bağlantısını yazımızda bulacaksınız.

Tüm dünyada 50 Milyon'dan fazla satarak aşılması güç bir rekora ulaşan Angry Birds'ten müptelalarına güzel haber. Oyunun tüm aşamalarını bitirdiğiniz için üzülmenize gerek yok. Zira 1.5.1 sürümü ile yepyeni 30 zorlu aşama sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Sadece Android!

Ancak iPhone ve Symbian sahipleri şimdilik bu habere pek sevinemeyecek. Zira bu sürüm sadece Android 1.6 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda çalışıyor. Ancak geliştiricilerin bu konuda Angry Birds tutkunlarını pek d fazla bekleteceğini düşünmüyoruz.

Angry Birds 1.5.1 ile getirilen en önemli yenilik hiç şüphesiz grafik optimizasyonları olmuş. Zira oyun çok düşük sisteme sahip cihazlarda bir hayli kasılıyordu. Açıklamalara göre bu sorun ortadan kaldırılmış. Ayrıca 30 yeni aşamanın yanında oyuna vahşi batı temalı özel bir senaryo eklenmiş. Ham `Em High! modunun da oyuna ilginç bir soluk getireceği düşünülüyor.

Oyunu burada yer alan Android Market sayfalarından reklam gösterimli haliyle ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.