Magazin "Angelina ve Brad asla barışmayacak"

"Angelina ve Brad asla barışmayacak"

Paylaş
"Angelina ve Brad asla barışmayacak"

Brangelina çifti henüz boşanmadı ama davaya ilişkin “derin” pazarlıkları devam ediyor!

Haklarında önce 'boşandılar' haberi çıkan sonrasında ise davayı askıya aldıkları iddia edilen Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin barışacaklarına dair iddialar asılsız çıktı. Çifte yakın kaynaklar ikilinin boşanma davasına ilişkin “derin” bir pazarlık içinde olduğunu ve ilişkilerinde geri dönülemeyecek bir noktada bulunduklarını belirtti.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie ve ünlü aktör Brad Pitt’e yakın kaynaklar, Brangelina çiftinin, asla yeniden birlikte olmayacağına söyledi.

Kaynağa göre bu durumdaki en büyük etmen iki tarafın da birlikte sahip oldukları 6 çocuğunun velayeti ve mal paylaşımlarını konusunu karışık tutması olarak açıklayarak şunları ifade etti:



“Angelina, Brad için çok kötü iddialarda bulunuyor. Onu çocuklarına karşı küfürbaz olmakla ve şiddet kullanmakla şuçladı. Bunlar geri alınamayacak sözler. "

"Bununla birlikte iki de mal paylaşımı ve çocuklarının velayeti konusunda net bir sınır çizmiyor. Bu durum boşanma sürecini zorlaştırıyor.”
Eylül 2016’da Vanity Fair dergisi tarafından , Fransa’nın Nice kentinden ABD’nin Los Angeles eyaletine özel jet ile yolculuk Pitt ve oğlu Maddox’un kavga ettiği, uçak iniş yaptıktan sonra da Jolie’nin ünlü aktörü tekmelediği iddia edilmişti.

FBI ve DCFS’in olaya dahil olmasından sonra 52 yaşındaki Pitt’in olayda kusurlu davranmadığı açıklanmıştı.

Fakat Pitt, GQ’ya verdiği röportajda, alkolle ilgili sıkıntısı olduğunu ama artık alkolü bıraktığını söylemiş, alkol alışkanlığının ebeveynlikte sorun teşkil ettiğini itiraf etmişti.

Haberin Devamı