Ekonomi AND Kozyatağı'na uluslararası sertifika

AND Kozyatağı'na uluslararası sertifika

Paylaş
AND Kozyatağı'na uluslararası sertifika

AND Gayrimenkul, AND Kozyatağı ofis projesiyle uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.

AND Kozyatağı, British Safety Council tarafından yapılan değerlendirmeyle “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında, Türkiye’nin 5 Star sertifikası almaya hak kazanan ilk binası oldu.

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, iş güvenliği ve sağlığı alanında dünyanın en üst standartlarını temsil eden 5 Star sertifikası almaya hak kazandıklarını söyleyerek, “Titiz seçim süreçlerinin ardından, uzman bir kadro ile çalışarak, atıl bir yapıyı, LEED Platin sertifikalı 8 adet ulusal ve uluslararası ödül sahibi, çevreci ve işlevsel bir yapıya dönüştürdük. Bina sakinlerinin güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak en üst sıradaki önceliklerimizden biriydi. 5 Star sertifikası da bu durumun en büyük kanıtı oldu” dedi. Doğa HSE Group Genel Müdürü Sertaç Güven ise, Türkiye’de 5 Star derecesinde ödül alan bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.

YÜZDE 60’I DOLDU

AND Kozyatağı’nın İstanbul’un en iyi ofisleri arasında gösterildiğini söyleyen Usta, “Metrekare kiralama bedelimiz ortalamanın üzerinde olmasına rağmen, binamızda yüzde 60 doluluk oranını yakalamış durumdayız. Ofis kiralama açısından durgun sayılabilecek bir dönemde yakaladığımız bu başarıda yönetim anlayışımız büyük rol oynuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı