Ekonomi Anadolu'nun kalbinde

Anadolu'nun kalbinde

Paylaş
Anadolu'nun kalbinde

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall Factory, Anadolu’nun merkezi Kayseri’de açılacak ve içerisinde AVM, iş merkezi, otel ve eğlence merkezi gibi birçok seçenek bulunacak

“Türkiye’de Alışverişin Merkezi” olma sloganıyla yola çıkan KUMSmall Factory, klasik bir alışveriş merkezi ile mobilya ve dekorasyon konseptini bir araya getirecek ve bu haliyle rakipleri içerisinde mobilyadan dekorasyona, modadan yeme içmeye, spordan eğlenceye kadar en fazla ürün seçeneğine sahip karma alışveriş merkezi olacak ve sıra dışı bir alışveriş deneyimi sunacak. Dünyanın ünlü yerli ve yabancı markalarını bir araya getirecek olan KUMSmall Factory 1.350.000 m2 açık, 900.000 m2 kapalı alana kurulan 180.000 m2’lik kiralanabilir alanında 400 adet mağaza ve 6.000 araçlık otoparkıyla hizmet verecek. KUMSmall Factory, mağazalarıyla moda tutkunlarına, restoran ve kafeleriyle her şeyin en iyisini arayan lezzet düşkünlerine hitap edecek. Burası yüzlerce ulusal ve uluslararası alternatif markayı çatısı altında toplayarak, güçlü marka karmasının yanında fark oluşturacak sınırsız eğlence birimleri ile de hizmet sunan bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyacak. KUMSmall Factory, konforu ve alışveriş keyfini tasarım özellikleriyle bütünleştiren, ticari bir alandan ziyade ziyaretçilerinin sosyal, kültürel ve eğlence adresi olan bir yaşam alanı olarak dizayn edildi.

BÖLGENİN YENİ BULUŞMA NOKTASI


Başta Kayseri ve çevre illerde yaşayan 15 milyon kişi olmak üzere ülke geneline katkı sağlayacak bir alışveriş merkezi hayaliyle yola çıkıldı. Bölgedeki illere bağlantıyı sağlan “çevre yolu” üzerinde yer alan KUMSmall Factory , 9 km mesafede yer aldığı şehir merkezi ile toplu ulaşımı ise yeni tesis edilen tramvay hattı ile sağlayacak ve içinden raylı sistem geçen ilk alışveriş merkezi olacak. Hızlı tren istasyonu ve yeni şehirlerarası otobüs terminali ise hemen yanı başında yer alıyor. Yani ulaşılması imkânsız bir büyüklükte olan ama ulaşımı kolay olan bir proje hayata geçirilecek. KUMSmall Factory, 7 bin çalışanı ve 30 bin günlük frekansı ile 2018 Mart ayında hizmete girecek şehir hastanesine yürüme mesafesinde. 10 bin öğrencisi bulunan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne ise sadece 1,5 km mesafede yer alıyor. Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi ve Kapadokya her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Bu ziyaretlere ulaşım imkânı sağlayan, en yoğun havaalanlarından Kayseri Havaalanı KUMSmall Factory’a çok yakın ve uluslararası bölge havaalanı olarak hizmet veriyor. Yerli-yabancı turistler ile bölge nüfusunu katlayan gurbetçi ziyaretçilerimiz de alışveriş merkezimizin potansiyel müşterileri olacaktır.


DOĞANIN DOSTU


Yeşil bina sertifikalı KUMSmall Factory, güneş panelleri ve doğal gazlı trijenerasyon sistemiyle kendi elektriğini kendi üretecek. Trijenerasyon sistemi sayesinde ürettiği enerjiyi iyi ve tasarruflu bir şekilde kullanacak. Böylece hem kaliteli hizmet verecek hem de doğayı koruyacak.


ÇİVİDEN KİVİYE HER ŞEY!


“Çividen kiviye” her şeyin bulunabildiği, benzersiz bir alışveriş konsepti oluşturuldu. Dünyanın dört yanından ziyaretçi akınına uğrayacak olan KUMSmall Factory 2018 yılında hizmete açılacak ve bölge insanın hayatına değer katacak.

Haberin Devamı