Spor Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos

Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos

Paylaş
Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos

Anadolu Efes ile Olympiakos Euroleague Play-Off 3. maçında İstanbul'da karşı karşıya geldi. Anadolu Efes sahadan 64 - 60'lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Anadolu Efes Play-Off'da durumu 2 - 1'e getirdi

1. Periyot

Her iki takımda maça çok sert başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanıyor. Anadolu Efes ilk çeyreğin bitimine 04.58 dakika kala 8-6 önde. Anadolu Efes Thomas Heurtel'in sayılarıyla periyotun bitimine bir dakika kala öne geçiyor. Periyotun bitmesine çok az bir süre kala Georgios Printezis'in sayılarıyla Olympiakos 3 sayı farkla önde kapatıyor.

Anadolu Efes 14 - 17 Olympiakos

2.Periyot


Malesef teye indirdi.
Tyler Honeycutt ve Derrick Brown'un sayılarıyla Anadolu Efes periyotun bitmesine az bir süre kala öne geçiyor.Abdi İpekçi ayakta! ilk yarı bittiğinde Anadolu Efes 6 sayı farkla önde.


Anadolu Efes 33 - 27 Olympiakos

3.Periyot


Anadolu Efes ikinci yarıya muhteşem bir başlangıç yaptı. 14-0'lık seri ile başlayan Anadolu Efes Olympiakos koçu Ioannis Sfairopoulos'a molayı aldırdı. Anadolu Efes rüzgarı devam ediyor Olympiakos koçu ikinci molasınıda kullandı ama Efes giderek farkı açıyor.

Anadolu Efes 51 - 37 Olympiakos



4.Periyot

Tribünlerin desteğini arkasına alan Anadolu Efes maçın son bölümünde hem hücüm da hem savunma da büyük bir çaba gösteriyor. Maçın bitimine 5 dakika kala Olympiakos toparlandı ve farkı 17 sayıdan 5 sayıya kadar indirdi. Maçın son bölümünde nefesler tutuldu her iki takımda çok iyi oynuyor. Spanoulis'in üst üste iki tane üç sayılık isabetiyle fark 1'e indi ( 61 - 60 ) Son saniyelerde Tyler Honeycutt'ın sayılarıyla maçı kazanıyoruz

Anadolu Efes 64 - 60 Olympiakos


Anadolu Efes Olympiakos maçından kareler

Haberin Devamı