Spor Amisulashvili Kayseri'den ayrıldı

Amisulashvili Kayseri'den ayrıldı

Paylaş
Amisulashvili Kayseri'den ayrıldı

Kayserispor'un Gürcü futbolcusu Aleksandre Amisulashvili, Şota Arveladze'nin ısrarına karşın, mukavelesindeki maddeyi göstererek, Kayseri'den ayrıldı

Rusya Primier Lig takımlarından Kuban Krasnodar’a giden Gürcü oyuncu, bugün itibarıyla takımla ilişkisini kesti. Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, sarı-kırmızılı ekibe bu sezon gelen ve 22 maçta ilk 11’de oynayan Aleksandre Amisulashvili, önceki gün yöneticilere kendisine Rusya liginden teklif geldiğini o nedenle mukavelesindeki maddeyi göstererek, ayrılacağını söyledi.

Sarı-kırmızılılar tecrübeli stoperi bu kararından vazgeçirmek için yoğun çaba harcadı. Gürcü teknik direktör Şota Arveladze, Tiflis doğumlu 28 yaşındaki oyuncuyu ikna edemedi.

Şota Arveladze, çok önemli bir zamanda önemli bir oyuncuyu kaybettiklerini belirterek, "Bu oyuncumuzla olan mukavele ne yazık ki tek taraflı olarak fesih oldu. Gerçekten çok kötü bir zamana denk geldi.

"BİRÇOK KULÜP ONU İSTİYORDU"

Onu birçok kulüp istiyordu. mukavelesinhdeki bir madde gereğince, borservisini belirlenen bedel geldiği takdirde vermek zorundaydık. İkna çabalarımız yeterli olmadı.

Aynı dilden de konuşmamıza karşın kalmasını sağlayamadım. Rusya ligine gitti. Çok üzgünüm. Yapacağımız bir şey yoktu" dedi.

Şota, sezon başından beri sakatlıklar ve şanssızlar yaşadıklarını, Cangele, Troisi, Eren Güngör, Zaleyata, Souleymanou ve Mehmet Eren gibi isimlerden de yararlanamadıklarını sözlerine ekledi

Oktay ENSARİ/DHA

Haberin Devamı