Candaş Tolga Işık Amerikan Devleti gururla sunar: TÜY!
HABERİ PAYLAŞ

Amerikan Devleti gururla sunar: TÜY!

Haberin Devamı

Yıllarca terör örgütü PKK’ya havadan-karadan her türlü desteği çıkıp ayakta kalmasını sağlayan kim? Amerika.



Ortadoğu’nun gördüğü en büyük iki dansöze Kuzey Irak’ta bir devlet kurdurma fikrinin, bu devletin sınırlarını önce Suriye’nin kuzeyine sonra da Türkiye’nin güneydoğusuna doğru genişletme projesinin babası kim?

Amerika.



40 yıl önce PKK’nın ilk kurulma aşamasından itibaren Öcalan’ı adeta bir maşa gibi kullanıp, işi bittiğinde yine kendi eliyle paketleyerek Türkiye’ye teslim eden kim? Amerika.



Türkiye’de çözüm süreci konuşulurken PKK kadrolarının YPG’ye taşınarak tabela değişince geçmiş de sıfırlanır zanneden, bunu başta Türkiye olmak üzere bütün dünyaya yutturmaya çalışan kim? Amerika.



YPG’yi IŞİD’le mücadele eden kahramanlar diye lanse eden, uluslararası kamuoyu önünde “YPG bizim müttefikimiz” diyecek kadar el büyüten, son noktada YPG’lileri uçaklara doldurup paraşütle Suriye’ye indiren kim? Amerika.



Dün öğrendik ki; Amerikan devleti YPG promosyon kampanyası kapmasında Hollywood’u da devreye sokmuş.

YPG’nin aslında “kutsal” amaçlarla kurulmuş, insanlık için çalışan bir örgüt olduğunu anlatmak için Amerikan sinema endüstrisi kolları sıvamış.

Vietnam’da kaybettikleri savaşı filmlerde kazandıkları, kana buladıkları Irak’ı filmlerde kurtardıkları gibi...



Senaryosundan, yönetmenine, başrol oyuncusundan yapımcısına kadar her detayın hazır ve nazır olduğu filme benim de bir isim katkım olacak: Filmin adını “Tüy” koysunlar! Niye mi “Tüy?”

Neredeyse 100 yıldır terörü bir “araç” olarak kullanmaktan vazgeçmeyen kıymetli müttefikimiz bu filmle Ortadoğu’nun her karışına bıraktığı büyük pisliğin üstüne dikmiş oluyor. Filme baktıkça “eseriyle” gurur duysunlar!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder