Türkiye (Son Dakika) 'Alo kaza yaptım, haberiniz olsun'

'Alo kaza yaptım, haberiniz olsun'

Paylaş
'Alo kaza yaptım, haberiniz olsun'

Bursa'da motosikleti ile giderken dengesini kaybedip düşen İbrahim Beyazıt, taktığı kask sayesinde ölümden kurtuldu. Yaralı halde yakınlarını arayan Beyazıt, 'Kaza yaptım, haberiniz olsun' diye haber verdi

Orhangazi- Yalova Karayolunun Süpergelik Mevkisi’nde dün meydana gelen kazada, motorsikleti ile giden İbrahim Beyazıt, dikkatsizlik sonucu dengesini kaybedince savruldu.

Haberin Devamı

Taktığı kask sayesinde ölümden dönen Beyazıt, çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulansı yerde yatarak bekleyen İbralim Beyazıt’ın başının altına, yastık veya minder bulunamadığı için içersinde su bulunan kola şişesi konuldu.

YARALI HALDE İFADESİ ALINDI

Yaralı halde ambulansı bekleyen İbralim Beyazıt, bu sırada cep telefonu ile ailesini arayıp, "Ben motosikletim ile kaza yaptım. Şu anda yaralıyım ve yerde yatıyorum. Beni hastaneye götürecekler. Haberiniz olsun" diye haber verdi. Bu sırada yaralı genç ambulans beklerken, polis tarafından ifadesinin alınması dikkat çekti.

Daha sonra ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Beyazıt, tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberin Devamı

DHA