Spor Almeida sertlikten şikâyetçi

Almeida sertlikten şikâyetçi

Paylaş
Almeida sertlikten şikâyetçi

Werder Bremen'den transfer olan Hugo Almeida, Türkiye Ligi'nde rakiplerin çok fazla tekme attığını söyledi

Suskunluğunu bir türlü bozamayan Portekizli oyuncu, son dönemde kendisiyle ilgili yapılan yorumlar ve Dinamo Kiev’le yapılacak rövanş maçıyla ilgili Fanatik’e çok özel açıklamalar yaptı.

"O GOLÜ ATSAM..."

“Son haftalarda aldığımız mağlubiyetler, elbette hepimizin moralini bozdu. Özellikle gol atamamam, ben de ister istemez bir baskı oluşturdu. Fenerbahçe karşısında o golü atsaydım, belki sonuç daha farklı olabilirdi.

Ancak önümüze bakmamız gerekiyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eğer gol atarsam, şanssızlığımı kıracağım. Bu da moralimin düzelmesini sağlayacak. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum.

En kötü zamanımızda bile desteklerini bizden esirgemiyorlar. Onların desteği gerçekten inanılmaz. En kısa sürede onlara olan borcumu, atacağım gollerle ödeyeceğim. Tabii ki sadece bana değil, tüm oyuncular için seyirci önemli bir itici güç.”

"BURADA SERTLİK OLDUKÇA FAZLA"

“Türkiye’de futbola alışmam için biraz da zamana ihtiyacım var. Almanya Ligi’ne göre mücadele ve sertlik, oldukça farklı. Özellikle savunma oyuncuları, sürekli bana tekme atıyor. Ama bununla başa çıkabilecek düzeyde bir oyuncuyum.

Avrupa Ligi’nde ilk maçta Dinamo Kiev’e 4-1 kaybetmemiz ise, tur şansımızı zora soktu. Ama futbolda ve hayatta imkansız diye bir şey yoktur.

Quaresma’nın olmaması da dezavantaj ama Beşiktaş bir takım. Sahaya çıkıp her şeyimizi ortaya koyacağız. Bu karşılaşmada her şey olabilir ama bizim isteğimiz hem galibiyet hem de turu geçmek olacak.”

"EN CİDDİ HEDEF TÜRKİYE KUPASI"

“Her kulvarda son ana kadar şansımızı zorlayacağız. Ancak şu bir gerçek ki, önümüzdeki en ciddi hedef Türkiye Kupası. Burada mutlaka final oynayıp, kupayı kazanmamız gerekiyor. Avrupa’ya gitmenin en kolay yolu bu. Sezonu en azından bir kupayla kapatmak istiyoruz.”

M. Çağrı Davran/Fanatik

Haberin Devamı