Magazin Alman Cumhurbaşkanı'ndan Şebnem'e iş teklifi!

Alman Cumhurbaşkanı'ndan Şebnem'e iş teklifi!

Paylaş
Alman Cumhurbaşkanı'ndan Şebnem'e iş teklifi!

Şebnem Schaefer, Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ve eşi Bettina Wulff biraraya geldi

Oyuncu-manken Şebnem Schaefer, Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ve eşi Bettina Wulff ile Ankara’daki Alman Büyükelçiliği’nde biraraya geldi. Buluşmada Gençlerbirliği teknik direktörü Thomas Doll ile asistanı da hazır bulundu.

Haberin Devamı

15 dakika süren görüşmede Cumhurbaşkanı Wullf, Şebnem Schaefer’a reddemeyeceği bir teklifte bulunarak “Cumhurbaşkanlığında bizimle birlikte çalışır mısınız? İsterseniz stajyer olarak başlayın... Çünkü sizin gibi yarı Türk yarı Alman kişilere ihtiyacımız var” dedi.

Schaefer ise bu teklife ‘Zevkle çalışmak isterim” diye karşılık verdi. Schaffer Cumhurbaşkanlığı’nda hangi görevde yer alacağını Almanya’ya dönünce özel kalemden öğrenecek. Schaefer Vatan’a şunları anlattı:

“Ben Hırıstiyan Demokrat Partisi (Frankfurt) kadın kolları yönetim kurulundayım. Aynı zamanda Türkiye’deki Alman Büyükelçiği’nin başlattığı “Biz Birlikteyiz” kampanyasının yüzlerinden biriyim.

Alman Büyükelçiği, Almanya’da yaşamaya uyum sağlamış bir Türk olarak Almanya Cumhurbaşkanı ile biraraya gelmemi istedi. ‘Biz Birlikteyiz” projesine destek verdiğim için seçildim. Zaten Cumhurbaşkanı Wullf’a bu projeyi Almanya’da da hayata geçirmek istediğimi söyledim. O da buna sıcak baktı.”

Haberin Devamı