Gündem Alkolü aldı, suyun içine daldı

Alkolü aldı, suyun içine daldı

Paylaş
Alkolü aldı, suyun içine daldı

Adana'da alkollü sürücü, kapatılmış bir alt geçide girince mahsur kalıp çıldırdı!

Adana'da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle Adana Valiliği yakınındaki demiryolu köprüsünün alt geçidi sular altında kaldı. Yolun kapatılmasına rağmen alkollü bir sürücü alt geçide girince mahsur kaldı. Yardımları kabul etmeyen sürücü zor anlar yaşattı.

BELEDİYE EKİPLERİ KAPATTI

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ile birlikte başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Yağışla birlikte bazı yollarda biriken sular nedeniyle ulaşım aksadı. Adana Valiliği yakınında bulunan Demiryolu Köprüsü'nün alt geçidi sular altında kalınca trafik ekipleri tarafından yol kapatılarak Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan Valilik yönüne giden araçların geçişine izin verilmedi. Belediye ekipleri de alt geçit girişini iş makinesi ve otomobillerle kapattı.

İLLE DE BAŞKAN GELSİN!

Bir süre sonra alkollü bir sürücü, bulduğu bir boşluktan geçerek kapanan yola girdi. Yaklaşık 1.5 metre suda aracıyla mahsur kalan sürücü, aracının üzerine çıktı. Belediye ekiplerine bağıran sürücü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın gelmesini istedi. Sürücünün küfür etmesi üzerine belediye ekipleri iş makinesi ile sürücünün yanına giderek kurtarmaya çalıştı. Yardımları kabul etmeyen sürücü bağırmaya devam ederek ısrarla Aytaç Durak'ın gelmesini istedi. Sürücüyü ikna edemeyen ekipler iş makinesi ile aracı iterek sudan çıkardı. Alkollü sürücü daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yağış nedeniyle bazı mahallelerde sık sık elektrik kesintisi yaşanırken, şiddetli rüzgar nedeniyle Kozan Yolu Caddesi'nde bulunan iki ağaç yola devrildi. Kısa bir süre ulaşıma kapanan yol ağaçların kaldırılmasıyla ulaşıma açıldı. İtfaiye ve Adana Su Kanalizasyon İşleri(ASKİ) su baskınlarına karşı önlemlerini arttırdı.

SAĞANAK YAĞIŞ HAVA ULAŞIMINI FELÇ ETTİ

Adana'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış nedeniyle bir inşaatın iskelesi yan tarafta bulunan apartmanın duvarına ardından da yola devrildi. Olay sırasında, yolda kimsenin olmaması olası can kaybını önledi. İtfaiye ekipleri olay yerine giderek devrilen iskeleyi kaldırdı.

Adana'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Onur Air Havayollarının 21.30 Adana-İstanbul seferi ve Sun Express´in Adana-İzmir seferi, sağanak yağmur nedeniyle iptal edilerek, yolculara bilet paraları geri ödendi. Pegasus Havayollarının Adana-İzmir ve Adana-İstanbul seferleri ise yağış nedeniyle ertelendi. Ertelenen uçuşların yolcuları ise 4 saattir hiçbir açıklama yapmadan bekletildiklerini söyleyerek tepki gösterdi. THY ve Onur Air Havayollarının İstanbul-Adana uçakları hava muhalefeti nedeniyle Adana Havalimanına iniş yapamayınca Antalya Havaalanına iniş yaptı.

Haberin Devamı

DHA