Cumartesi Postası Alışveriş merkezlerinde

Alışveriş merkezlerinde

Paylaş
Alışveriş merkezlerinde

Sömestr tatili başladıııı!!! Karne coşkusu yaşayan minikler için eğlence ve dinlencenin tam zamanı. Kimi anne-babasıyla pasta yapacak, kimi yarışıp hediye kazanacak, kimi sihirbazlara hayran kalırken kimi de legolarla yaratacılığının farkına varacak... Nerede mi? Elbette alışveriş merkezlerinde...

Ataköy A Plus’ta TATİL ŞENLİĞİ

Haberin Devamı

İstanbul-Ataköy A Plus’ta sömestr şenliği dün başladı. 5 Şubat’a kadar sürecek eğlenceli yarışmalarda ve etkinliklerde neler var neler: Bahçeşehir Koleji ve Bilim Müzesi etkinlikleri çerçevesinde çocuklar bilim ve fen atölyelerinde hem eğlenerek bilimsel deneyler yapıyor hem de yeni bilgiler öğreniyorlar. 40 dakika süren eğitici deneyler:

‘Arkadaşım Yumurta, Sıcak Hava Balonu Yapalım, Ani Yanan Kağıt, Kuru Buz Rüzgar, Torbası Eriyen Bardaklar, Uçan Kağıtlar, Sallanan Balonlar, Zıplayan Pinpon Topları ve Kuvvetli Hava... Sergilenen Uzay Çadırı Keşif Küresi ile de çocuklar uzayın gizemli dünyasında muhteşem bir yolculuğa çıkıyor. Bitmedi; Çocukların sevgilisi Caillou (KAYU) 11 Şubat’a kadar Ataköy A Plus’ta çocuklarla buluşacak.

Haberin Devamı

Çok seyredilen çizgi karakterin afiş, poster, kukla ve maketleri alışveriş merkezini bayram yerine döndürecek. KAYU maskotları da çocuklarla şarkı söyleyip eğlendirecek. Bu program çerçevesinde yapboz ve resim boyama yarışması, yer piyanosu yarışması gibi eğlenceli etkinliklerde sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Jess Ağabey ile felekten bir gün

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde de sömestr tatilinin coşkusu bir başka olacak. 29 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında, çocukların sevgilisi olan Kamini maskotları, tüm öğrencilere ücretsiz şeker dağıtacak.

6 Şubat tarihinde de 14:00-16:00 saatleri arasında Jess Molho çocuklarla buluşacak. Çocukların, istedikleri tüm yeteneklerini sergileyebilecekleri ve Jess Abi’leri ile dilediğince sohbet edebilecekleri güne katılanlar LÖSEV’den özel üretilen “Umut Topları” hediyelerini alarak alandan ayrılacak.

Ünlü karı-kocadan sürpriz armağanlar

İstanbul-Güneşli’deki 212 İstanbul Power Outlet sömestr eğlencesine çok özel bir etkinlikle damgasını vuruyor: Süheyl Uygur ve eşi Burçin Orhon, ilk kez birlikte yer alacaklar. Ünlü çift, 12 Şubat Cumartesi günü 2 saat boyunca eğlenceli yarışmalar yapacak.

Kazanan çiftler sürpriz hediyelere veya indirim çeklerine sahip olacak. 212 İstanbul Power Outlet tarafından geleneksel hale getirilen pasta yarışması, bu yıl, sadece sömestr değil, sevgililer günü nedeniyle de 13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

(29.01.2011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)