Magazin Ali Rıza Bey cezadan yırtamadı

Ali Rıza Bey cezadan yırtamadı

Paylaş
Ali Rıza Bey cezadan yırtamadı

Oyuncu Halil Ergün'e ehliyetsiz araç kullanırken basına yansıyan görüntüler üzerine trafik cezası kesildi

Görüntüleri ihbar olarak gören polis, ünlü sanatçıya "Yasaklı sürede araç kullanmak" suçundan 870 TL para cezası işlemi yaptı. Ergün'e ceza makbuzu posta yoluyla adresine gönderilecek.

Haberin Devamı

HALİL ERGÜN ALKOLLÜ HALDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ OZAN GÜVEN ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Geçtiğimiz günlerde ehliyetsiz araç kullanırken basın mensuplarına yakalanan ve daha sonradan yeğenine ait olduğunu söylediği ehliyeti gösteren Halil Ergün’ün bu görüntüleri polisi harekete geçirdi.

Geçtiğimiz Nisan ayında ikinci kez alkollü araç kullanırken yakalanan Halil Ergün’ün ehliyetine 2 yıllığına el konulmuştu. Yetkililer 2012 yılının Nisan ayında ehliyetini geri alacak olan Halil Ergün’e "Yasaklı sürede araç kullanmak" suçundan ceza işlemi düzenledi.

118/7 maddesine göre 870 TL para cezası kesilen Halil Ergün’e ceza makbuzu posta yoluyla agönderilecek. Halil Ergün, ceza makbuzu tebligatı eline ulaştığında 10 gün içinde ister peşin ister taksitle ödeyebilecek.

Haberin Devamı

Öte yandan Halil Ergün’ün iki defa alkollü yakalanmasına rağmen kendi ehliyetini de teslim etmediği öğrenildi. Halil Ergün’ün “Şu an yanımda yok“, “Ben sonra getireceğim“, “Kayboldu“ gibi bahanelerle ehliyetini görevlilere teslim etmediği şu ana kadar da getirmediği öğrenildi.

Ali AKSOYER/DHA