Gündem Ali İsmail Korkmaz anıldı

Ali İsmail Korkmaz anıldı

Paylaş
Ali İsmail Korkmaz anıldı

Eskişehir'de aralarında polislerin de bulunduğu bir grup tarafından dövülerek öldürüldüğü belirtilen Ali İsmail Korkmaz dün aynı yerde anıldı. Baba Korkmaz da oradaydı

Gezi Parkı eylemleri sonrası darbedilen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz anıldı. Yeni Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan grup, slogan atarak Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde, Korkmaz’ın darbedildiği yere kadar yürüdü. Gruptakiler, mum yakıp karanfil bıraktıktan sonra, saygı duruşunda bulundu. Baba korkmaz anma sırasında yerde üzerine karanfiller bırakılan oğlunun fotoğrafını öptü.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18156","18156","201406","18156-145866.jpg","1", "0","Ali İsmail Korkmaz Eskişehir'de öldürüldüğü yerde anıldı");

'HAKKIMIZI İNSANCA ARAYACAĞIZ'

Etkinliğe katılan, Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, oğlu Ali’nin 1 yıl önce 8-10 kişi tarafından darbedildiğini söyledi. Korkmaz’ın ağabeyi Gürkan Korkmaz da haklarını insanca alacaklarını belirterek, etkinliğe katılanlardan sağduyulu olmalarını istedi. Eskişehir’de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı eylemleri sonrası henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, 10 Temmuz’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla Korkmaz’ın darp edilmesi olayına karıştığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen, aralarında bir polisin de bulunduğu İ.K, M.S, R.K, M.V ve E.H tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

AA