Spor Alex'te mutlu son

Alex'te mutlu son

Paylaş
Alex'te mutlu son

Fenerbahçe ile kaptan Alex arasında 1+1 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın devre arasına girildiğinde ve son olarak da Trabzonspor maçı öncesinde ve sonrasında 'transfer yapacağız' açıklamalarının ardından kamuoyunda bekleyiş artmıştı.

Fenerbahçe cephesinden şu saate kadar transfer ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapılmadı. Bugün saat 17.00'de sona eren ancak futbol federasyonu tarafından özel bir izinle gece 24'e kadar devam eden transfer döneminde sarı lacıvertli yönetimin tutumu merakla bekleniyor.

Gönderilmesi gündemde olan Cristian'ın bu karara karşı çıkması Fenerbahçe yönetiminin elini kolunu bağladığı gelen haberler arasında. Cristian'ı isteyen Kulüpler bonservis bedeli ödemeye yanaşmazken, Bilica ise sarı-lacivertli takımdan ayrılmama konusunda uzun süre direnmiş ve hiç bir öneriyi kabul etmemişti.

750 BİN EURO İNDİRİM YAPTI

Öte yandan kaptan Alex'in sözleşmesi ile ilgili kaygılarını Antalya'daki kampta yüz yüze görüşerek yok eden Aykut Kocaman ve yöneticilerin, Brezilyalı oyuncu ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

3 yıllık sözleşme ve aldığı yıllık 3.5 milyon Euroluk rakamın devam etmesini isteyen Alex'e 1+1 yıllık sözleşme yapılacağı ve yıllık ücretinde yaklaşık 750 bin Euro indirime gidilerek 2 milyon 750 bin Euro'ya imza attırılacağı öğrenildi. Bu arada Zicolu dönemin 2. yılında 2007-2008 sezonunda Fenerbahçe ara transfer yapmamıştı.

Haberin Devamı