Spor Alex'in Aykut Kocaman iddiası

Alex'in Aykut Kocaman iddiası

Paylaş
Alex'in Aykut Kocaman iddiası

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex De Souza, NTVSPOR'da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını yanıtadı.

Alex De Souza'nın açıklamalarında en dikkat çeken ifadeler, yıldızının bir türlü barışmadığı Aykut Kocaman'la ilgili sözleriydi. Canlı yayında Aykut Kocaman'la yaşadıklarını anlatan yıldız oyuncu, ' Yazacağım biyografi kitabında Türkiye kariyerimde yer eden herkes olsun istiyorum. Ama Aykut Kocaman kitapta yer almak istemedi.' dedi.

Haberin Devamı

İşte Alex'in canlı yayında Aykut Kocaman'la ilgili o sözleri:

İnsanların ilişkilerini koparan şey iletişimdir. Biz Aykut Kocaman'la baştan beri iletişim kuramadık. Biraz kapalıydı. Aykut Kocaman seni istemiyorum dedi ve ben bunu kabul etmedim, Başkan Aziz Yıldırım'a gittim. Aslında kimseye kalbimde kırgınlık yok.

"Aykut Kocaman'ı hiç desteklemediğimi düşünenler var. Ama bu böyle değil. Buraya çıkma sebebim aslında şu. Bir kitap yazmaya karar verdim. Bu kitapta Türkiye kariyerimde yer eden herkes olsun istiyorum. Yazacağım biyografi kitabında Türkiye kariyerimde yer eden herkes olsun istiyorum. Ama Aykut Kocaman kitapta yer almak istemedi.

Kariyerimde son isteğim jübilemi burada yapmak olur. Kadıköy'de son bir maç oynamak isterim. Kariyerimi taçlandırmış olurum.Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük eğitimi alıp, sahanın içinde kalacağım."

Haberin Devamı