Spor Albayrak: Yeni yönetimde varım

Albayrak: Yeni yönetimde varım

Paylaş
Albayrak: Yeni yönetimde varım

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, yeni yönetimde yer alacağını açıkladı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Küçük İstanbul Buluşmaları’ adlı söyleşiye konuk olan Albayrak, Galatasaray’da başkan olması kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal’ın listesinde yönetim kurulu üyesi olarak görev alacağını belirtti.

Altur Turizm İcra Kurulu Başkanı Abdürrahim Albayrak, katıldığı ‘Küçük İstanbul Buluşmaları’ söyleşisinde liseli gençlerle bir araya geldi.

"BİR ZEYTİNİ DÖRT ISIRIKTA YİYORDUK"

Bir zeytini dört ısırıkta yediği, hem okuyup hem briket kestiği, inek bakıp çay bahçesinde çalıştığı çocukluk yıllarını anlatarak konuşmasına başlayan Abdürrahim Albayrak, o günleri şu sözlerle aktardı:

“O dönemde babam Almanya’ya gitmişti. Bir zeytini dört ısırıkta yiyorduk. “Babası Almanya’dayken sokakta top oynadı” demesinler diye çok çalışıyordum. Her şeyi yapıyordum.

Okuldan çıktıktan sonra briket kesiyor, akşam olunca da kestane veya simit alıp satıyordum. Babam Almanya’dan geldiğinde depoladığım briketleri görünce çok şaşırmıştı.”

"YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALACAĞIM"

Galatasaray’ın bugünkü durumuna çok üzüldüğünü dile getiren Albayrak, “Nasıl bir Galatasaraylı olduğumu biliyorsunuz. Bir isyan ettim Rijkaard gitti, Fenerbahçe maçından sonra bir isyan daha ettim Hagi gitti, ardından bir kere daha isyan ettim Adnan Polat gitti.

Galatasaray’ın tarihinde 15 tane mağlubiyet yoktur. Bu sene bizi çok üzdüler. Üzmeye de devam ediyorlar” takıma sitemde bulundu. Albayrak, “Umuyorum ki 14 Mayıs’ta yapılacak yeni seçimle beraber, yeni bir oluşumla taraftarını kucaklayan, bütün takımlarla barış içinde olan bir yönetim gelecek.

TEK HAYALİ GALATASARAY'A UÇAK ALMAK

Ben de büyük bir ihtimalle o yönetimde görev alacağım. Çok heyecanlıyım. Sabırsızlıkla bekliyorum” sözleriyle yeni yönetimde olup olmayacağıyla ilgili sorulara açıklık getirdi. Albayrak, kendi hesabında para biriktirdiğini, tek hayalinin Galatasaray Kulübü’ne özel bir uçak almak olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı