Gündem Alaattin Çakıcı yine hastaneye kaldırıldı

Alaattin Çakıcı yine hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Alaattin Çakıcı yine hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'deki Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

Çakıcı’ya oksijen tedavisi uygulandığı belirtildi. Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde cezaevinde cezasını çeken Alaattin Çakıcı, bugün saat 22.00 sıralarında rahatsızlanınca revire götürüldü. Nefes almakta zorlanan Çakıcı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından cezaevi aracıyla İzmit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Sırt ve göğüs ağrısı şikayetleriyle bu ay içinde daha önce de iki kez hastaneye kaldırılan Çakıcı’ya acil servisteki muayenesinin ardından oksijen tedavisi uygulanmaya başlandı. Alaattin Çakıcı’nın hastaneye getirilmesi nedeniyle servis içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, kimlik kontrolü yaptı.

Kimlikleri yanında olmayan şahıslar, bölgeden uzaklaştırıldı. Olayın ardından Alaattin Çakıcı’nın avukatı Mehmet Barış Yaya da hastaneye geldi. Yaya, Çakıcı’nın solunum sıkıntısı yaşadığını belirterek şimdilik oksijen verildiğini belirtti.

Göğüs ve sırt ağrısı, ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Alaattin Çakıcı, tedavisinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında saat 00.15 sıralarında yeniden Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

(DHA)