Advertorial Akşamki Diziye Yetişmeye Çalışırken Kaza Yaptı
Sponsorlu

Akşamki Diziye Yetişmeye Çalışırken Kaza Yaptı


Paylaş
Akşamki Diziye Yetişmeye Çalışırken Kaza Yaptı

Dün akşam saatlerinde 25 yaşındaki Elif Poyraz, düzenli olarak izlemekte olduğu diziye yetişebilmek için otomobiliyle aşırı hız yaptı...

Dün akşam saatlerinde 25 yaşındaki Elif Poyraz, düzenli olarak izlemekte olduğu diziye yetişebilmek için otomobiliyle aşırı hız yaptı. Meydana gelen kazada otomobili hasar gören Levent Öztürk’ün açıklamaları Elif Poyraz’ı şaşırttı.

İstanbul’un Şişli semtinde dün akşam ilginç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Elif Poyraz iş yerinden çıkarak otomobiliyle E5 karayolu üzerinde Güneşli yönünde ilerlemeye başladı. Takip etmekte olduğu diziye yetişmek için aşırı hız yapan Elif Poyraz, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Levent Öztürk ‘ün aracına çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada can kaybı yaşanmazken, 2 otomobilde de hafif hasar meydana geldi.

Kazaya sebebiyet veren Elif Poyraz, “Takip ettiğim dizi gecen hafta en heyecanlı yerinde kalmıştı. Kazanın şokunun yanı sıra diziyi kaçırmanın da üzüntüsünü yaşıyorum. Sırf bu dizi için bir haftadır bu akşamı iple çekiyordum.” diye konuştu.

Kazada otomobili hasar gören sürücülerden Levent Öztürk, Elif Poyraz’ın açıklamalarına “Elif Hanım’ı anlamak mümkün değil. 1 hafta boyunca dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
$(document).ready(function(){ $('#mansetresimkisa').css('cursor','pointer').click(function(){parent.location='http://d.reklamz.com/ck.php?oapara });
Üstelik 30 Haziran 2011’e kadar