Gündem Akla ziyan haberler 3!

Akla ziyan haberler 3!

Paylaş
Akla ziyan haberler 3!

Odatv baskını, Balyoz Davası, futbol ve çalkantılı magazin gündemi derken bir hafta daha geçti. Yoğun geçen haftanın ardından internette en çok paylaşılan ilginç haberleri sizler için derledik. İşte Türkiye'nin öteki gündemi...

-ERKEKTİ KADIN OLDU YİNE KADINLA EVLENDİ

İngiltere'de 22 yıllık itfaiyecilik kariyeri sonrasında cinsiyet değiştirerek kadın olan Kerry Whybrow, internette tanıştığı Jamaikalı bir kadınla evlendi.

Üç sene önce cinsiyet değiştiren 66 yaşındaki Whybrow, daha önce üç evlilik yapmış, bir de kızı olmuştu. Whybrow, internette bir randevu sitesinde Alcia Evans (37) ile tanıştı. Kısa bir süre sonra birbirlerine aşık olan çift evlenmeye karar verdi.

ABD’de yaşayan Evans, eşcinsel çiflerin “partnerlik” adı altında evlenmelerine izin veren İngiltere’de buluşarak önceki gün dünya evine girdi.

- BU DA DİJİTAL ÇAĞIN BEKARET KEMERİ

İngiltere'de Edward ve Lucinda Hale çifti ilginç bir buluşa imza attı. Lucinda kocasını aldatınca bunun ikinci defa olmasını engelleyebilmek için bir şey yapmaya karar vererek, “Namus Bağı” adını verdikleri bir alet üretti.

Bir kadın eşinden uzaktayken, bir başka erkekten etkilenirse, alette bulunan gizli bir mikroçip bunu ciltteki nemin artmasından algılıyor ve kocasına ya da sevgilisine cep telefonu mesajı gönderiyor.



Böylece erkekler, sevgililerinin ya da eşlerinin kendisini aldatıp aldatmadığından haberdar oluyor ve iş gezisine gittiklerinde akılları evde kalmıyor.

Ürün 60 ila 75 sterlin (150-190 TL) arasında satılıyor.

- GÖĞÜSLERİ YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan model Sheyla Hershey, hayati tehlike nedeniyle silikonlarının alınmasının ardından ikinci kez intihar teşebbüsünde bulundu.

Aşırı dozda hap alarak yaşamına son vermek isteyen 31 yaşındaki Hershey, dün geceden beri komada. Eşi Derek, "Doktorlar ne zaman uyanacağını bilmiyor. Sadece bunu atlatması için dua ediyorum" diye konuştu.

Teksas'ta yaşayan Brezilyalı model, eylülde bir operasyon sırasında enfeksiyon kapmış ve eski göğüs bedenine geri dönmek zorunda kalmıştı. Ancak göğüs takıntısı nedeniyle psikolojik tedavi gören Hershey, pazar günü aşırı dozda ilaç alarak, iki ay içinde ikinci kez intihar teşebbüsünde bulundu.



Bir çocuk annesi Hershey, ilk girişiminden sonra, "Dünyanın En Büyük Göğüsleri kimliğimi yeniden aldığımda, kızım için daha iyi bir model olabilirim. Göğüslerim olmadan çok çirkin hissediyorum. Onlar olmadan kim olduğumu bilmiyorum" diye konuşmuştu.

- GOL SEVİNCİ GÖZÜNÜ ÇIKARTIYORDU

Kayserispor maçında 2. golü atan Lugano'nun az kalsın gözü çıkıyordu. Sarı-lacivertli futbolcular attığı golle takımını rahatlatan Uruguaylı oyuncuyla mutluluğunu paylaştı. Ancak bu gol sonrası mutluluğun dozunu ayarlayamayan Mehmet Topuz, istemeden de olsa az kalsın sırtına çıktığı Diego Lugano’nun gözünü çıkartıyordu.

- 'UÇAN MEMELİ' SORUSUNA UTANDIRAN CEVAP

Bloomberg HT'de yayınlanan İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu yarışmasında, Mersin'den katılan bir yarışmacının verdiği cevap herkesi şoke etti.

Sunucu İhsan Varol'un "Memeliler takımının gökyüzündeki te yanıtını verdi.

Akla ziyan haberler 3


-KARISI TERK EDİNCE MAĞARADA YAŞAMAYA BAŞLADI

Adıyaman’da eşi tarafından terk edilince hayata küsen 60 yaşındaki Mehmet Sezer, köylülerin yardımıyla mağarada yaşıyor.

Sezer, ' İlk eşim öldü. İkinci eşim de beni terk etti. İlk eşimden çocuğum yok, ikinci eşimden 12 yaşında bir oğlum var. Oğlum Malatya’da yurtta kalıyor. İnşaatlarda bekçilik yapıyordum. Yaşlanınca iş bulamaz oldum. Eşim de beni terk etti. Benim için artık her yer aynı. Bu köye geldim, sokakta kaldım. Köylüler halime acıdı, merhamet gösterdiler ve bana bu mağarayı buldular. Üşümemem için de birkaç parça eşya verdiler. Buraya sığındım. Elbette bu soğuk günleri karnım tok ve sıcak bir yerde geçirmek isterim. Bu mağarada yaşamak sokakta yaşamaktan iyi' diye konuştu.

-SERVİS ATARKEN BAYILDI

Rus tenisçi Anna Chakvetazde, Dubai Tenis Turnuvası'nda Caroline Wozniacki ile yaptığı maç sırasında baygınlık geçirdi. Maçın ilk setini dünyanın eski bir numarasına karşı 6-1 kaybeden 23 yaşındaki Chakvetadze, ikinci sette 5-3 öndeyken, uzun süren çekişmenin ardından, servis atmaya hazırlandığı sırada baygınlık geçirdi.
Birden yere yığılan Chakvetadze, 7 dakika süren muayenenin ardından maçı bırakmak zorunda kaldı.

Akla ziyan haberler 3

-KAFASINDAKİ BIÇAKLA 4 YIL YAŞADI

Çin'de migren ağrılarından şikâyet eden bir adamın kafatasında 10 santimlik bir bıçak bulunduğu ortaya çıktı. Yunnan bölgesinde yaşayan Li Fu (37) adlı adam başağrısı şikayetiyle doktora gidince 2006’da yaşadığı bir hırsızlık saldırısında kafasına saplanan bıçağın hala orada durduğu görüldü.



Doktorların inanamadığı olayda, muayene edilen adamın kafatası röntgeni çekilince ağrılarının nedeni anlaşıldı.

İlk önce böyle bir ihtimalin olabileceğine inanmayan adam ikinci bir doktora gittiğinde de aynı bilgiyi alınca ameliyat olmayı kabul etti.

-NE YAPTIN KOMUTANIM?

Bir internet sitesinde yayınlanan görüntüler herkesin kanını dondurdu... Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Şırnak 6. Motorlu (İç Güvenlik) Piyade Tugayı Seslice Taburu’nda gerçekleştiği ileri sürülen olayda, daha önce Özel Kuvvetler’de görev yaptığı belirtilen Yüzbaşı Metin Gürcan, emrindeki askerlerle atış talimi yapıyor.

Akla ziyan haberler 3

Hedef tahtasını iki askerin eline veren yüzbaşı, iki manga askeri de hedef tahtasının iki yanına ve altına diziyor. Hedef tahtasından uzaklaşan yüzbaşı tabancasını, korku dolu bakışlarla ellerinde hedef tahtasını tutan Mehmetçiklere doğru yönlendiriyor.

Kendinden emin hareketlerle canlı hedef tahtasının karşısına geçen yüzbaşı, arka arkaya ateş ediyor.

-KIZI YERİNE ANNESİYLE İLİŞKİYE GİRDİ

evli ve 3 çocuk babası A.Y.’nin birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki M.T. aracılığı ile tanıştığı fuhuştan suç kaydı bulunan G.Ç.’nin evine arkadaşıyla birlikte cinsel ilişkide bulunmak üzere gitti. aşk yapmak için G.Ç.’nin odasına girmek isteyen A.Y. odaları karıştırınca, yanlışlıkla felçli ve yatalak olan A.Ç’nin odasına girdi. Işığı açmayıp yer yatağına giren A.Y., cinsel ilişkiye girdiği hareket edemeyen yaşlı kadının direnmesini ve iniltisini, 'G.Ç’nin aldığı zevk' olarak yorumladı. Karar aşamasına gelen son duruşmada Cumhuriyet Savcısı A.Y. hakkında 18 yıl, diğer sanıklar için de 6’şar yıl hapis cezasına çarptırılması için mütalaada bulundu.

Mahkeme heyeti duruşmayı Mart ayına erteledi.

-KALÇALARINA KAMERA YERLEŞTİRDİLER

Los Angeles'ta yaşayan Jessie ve Reanin, sokaklarda dolaşırken kalçalarına atılan bakışları kaydedip, dünyayla paylaşmak istedi.

Akla ziyan haberler 3

Bunun için "gizli kalça kamerası" adını verdikleri kamerayı, pantolonlarının arkasına monte edip, Los Angeles sokaklarını dolaşmaya başladılar.
Ardından da yaptıkları bu çekimleri video sitesi YouTube üzerinden paylaştılar.

-'DEKOLTE GİYERSEN TECAVÜZ EDERLER'

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çeker, "Sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmaz" diye konuştu. Diyanet İşleri açıklamaya tepki gösterdi ancak Çeker, 'Fikirlerimin arkasındayım' dedi.

-REKTUMUNDAN 30 PARÇA EŞYA ÇIKTI

ABD’nin Florida Eyaleti’nin Sarasota Bölgesi’nde, sokakta asayiş düzenini bozduğu için tutuklanarak yargıç önüne çıkarılan evsiz 33 yaşındaki Neil Lansing cezaevine gönderildi.

Cezaevindeki arama sırasında ise Neil Lansing’in rektumundan bir prezervatifin sarktığı dikkatleri çekti. Lansing’in rektumundan çıkarılan prezervatifin içinden 17 adet mavi hap, bir sigara, altı kibrit tanesi, bir çakmak taşı, bir boş şırınga, bir dudak kremi kutusu, bir adet kullanılmamış prezervatif, bir eczane faturası ve bir de indirim kuponu çıktı.

Lansing’e, bu kez de cezaevinde ilaç ve tütün ürünleri bulundurduğu için yeni suçlamalar yöneltildi.

-8 YAŞINDA, ANNESİNİ DOĞURTTU


ABD'de hamile olan Kimberly gece Oklahoma City'deki evinde annesiyle telefonda konuştuğu sırada aniden sancılandı.

Evde Kimberly'nin doğumuna yardımcı olacak tek bir kişi vardı. O da Kimberly'nin sekiz yaşındaki oğlu Demarry Tennyson idi. Demarry'nin erkek kardeşi, sancılar başladıktan 15 dakika sonra dünyaya geldi.

Anne doğumun hemen ardından hastaneye kaldırıldı. Bebeğin ve annenin sağlık durumu iyi. Kimberly, "Hemen doğum başladı ve 15 dakika içinde doğdu. Demarry gereken her şeyi yaptı, paniklemedi" diye konuştu.

Demarry ise olaydaki rolüyle ilgili çekingendi ve tek yaptığının havlu gibi şeyler getirmek olduğunu söyledi.

- İLAN VERDİ TECAVÜZ ETTİ

ABD'de John Hopkins adlı adam Brooklyn'deki evinin bir odasını yemek ve temizlik karşılığında ücretsiz olarak kiralayabileceğini söyleyen bir ilan verdi. Wisconsin'den şehre taşınan 27 yaşındaki adı açıklanmayan kadın ilanı gördü ve e-posta göndererek Hopkins ile iletişime geçti. Hopkins kadının uçak parasını da ödedi.

Hopkins, JFK Havaalanı'ndan 4 Şubat'ta aldığı kadını evine götürerek kapattı ve artık kölesi olduğunu söyledi. Kadın daha sonra adam tarafından dokuz gün boyunca kilitli tutuldu. Tecavüze uğradı ve dövüldü. Sonunda kadın bir şekilde annesini aradı. Annesinin alarma geçirdiği York polisi, kadının Hopkins'in yatağında şoka girmiş halde titrerken buldu.

Tutuklanan Hopkins tecavüz, saldırı ve zorla alıkoyma suçlarından yargılanacak.

6