Gündem Akıl almaz kaza!

Akıl almaz kaza!

Paylaş
Akıl almaz kaza!

Ümraniye'deki kazada araçtan fırlayan sürücü, yol kenarında bulunan binanın ikinci katındaki pencereye çarparak can verdi

Ümraniye'de, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı. Kazada bir kişi öldü 3 kişi ağır yaralandı. Görgü tanıkları, sürücünün araçtan fırlayarak yol kenarındaki binanın 2. katındaki pencereye çarptığını ile sürdü. Sürücünün olayda can verdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Kaza, Ümraniye Tantavi Tüneli çıkışında saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Üsküdar'dan Çekmeköy istikametine giden, içinde 4 kişinin bulunduğu, Sabri Öz (26) yönetimindeki 34 BC 8561 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyerlere süratli bir şekilde çarpan otomobildeki sürücü Sabri Öz araçtan fırlayarak hayatını kaybetti. Araçta sıkışan, Vedat Soylu, Sedat Soylu ve Cemil Baban itfaiye tarafından kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Ümraniye ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Öz'ün yakınları olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

DAHA YENİ TAŞINMIŞLAR

Görgü tanıklarının iddiasına göre, sürücü Öz, şiddetli çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayarak yol kenarındaki bir binanın 2. katının penceresine çarptı. Öz'ün cesedi kaza yapan aracından metrelerce uzakta bulundu. Öz'ün çarptığı iddia edilen evin camları kırıldı, duvarlarında da hasar oluştu.

Evde bulunan bir görgü tanığı, "Bugün taşındık, bir anda büyük bir gürültü oldu. Deprem oldu sandım. Bir de aşağı baktım ki yerde birisi yatıyor. Çocuk mu çarptı, araç parçası mı göremedim. Ölen çocuğa da çok üzüldüm." diye konuştu.

Bir başka görgü tanığı ise, aracın tünelden çok hızlı çıktığını ve kaza sırasında araçtan birinin fırlayarak, binanın 2. katına çarptığını söyledi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

TIR ŞOFÖRÜ CAMDAN BÖYLE FIRLADI >> VİDEO

Kubilay AYDIN İSTANBUL DHA