Ekonomi Akaryakıt istasyonları bu sigortadan haberdar mı?

Akaryakıt istasyonları bu sigortadan haberdar mı?

Paylaş
Akaryakıt istasyonları bu sigortadan haberdar mı?

Benzin istasyonları yaptıracakları “Akaryakıt İstasyonu Sigortası” ile hem işletmelerini hem de komşularını korumaya alıyor.

Karayolunda seyreden araçların akaryakıt, yağ, basınçlı hava, oto lastiği gibi ihtiyaçlarının sağlandığı akaryakıt istasyonları, günün her saatinde çeşitli risklerle karşı karşıya. Akaryakıt istasyonları olası risklere karşı özel paket sigorta ürünleriyle korunuyor.

KOMŞULAR DA KORUMADA

Ürün ile akaryakıt servis istasyonları ile bu gibi yerlerde bulunabilecek olan motel, kafeterya, market veya alışveriş merkezleri gibi tesisleri yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok risk güvence altına alınıyor. Poliçe ile istasyonlarda meydana gelebilecek patlamalar sonucunda üçüncü kişilerin uğrayacakları vefat, sakatlık gibi bedeni zararlar karşılanıyor. Aynı zamanda istasyon binaları, akaryakıt tankları, akaryakıt emtialarını da teminata alan ürünle, çalışanların, müşterilerin, kiracı olunması durumunda mal sahibinin, mal sahibi olunması durumunda ise komşuların göreceği zararlara da güvence sağlanıyor. Ayrıca, işin durması nedeniyle oluşacak maddi kayıplar da belli oranlarda karşılanıyor.

TAZMİNAT TALEPLERİNE TEMİNAT

Sprinkler tesisatından kaynaklanan hasarlara, izolasyon yetersizliği ve/veya kaybı nedeniyle yağmur ve kar sularının binaya sızması veya girmesi neticesi ile oluşan hasarlara, çalışanlara ait özel eşyaların zarar görmesine karşı da sigortalılara teminat sunan bu ürün, ayrıca
yakıt pompası ikmal tabancasının/hortumunun kopmasından kaynaklanan hasarlara, üçüncü kişi araçlarına yanlış yakıt doldurulması sonucunda bu araçlarda oluşacak zararlar nedeniyle sigortalıya yöneltilecek tazminat taleplerine de güvence veriyor.

SİGORTADA MALİYET AVANTAJI FIRSATI

Sigorta yaptırması zorunlu olan akaryakıt istasyonları için sigorta maliyetleri büyün önem aşıyor. Bu noktada Ekol Sigorta Acenteliği, projesi www.petrolistasyonum.com sitesinden akaryakıt istasyonlarına üst düzeyde, düşük maliyetli sigorta çözümleri sunuyor. Site üzerinden iletişime geçerek yaptıracağınız sigorta ile elektrik, paratoner, topraklama, katodik ve kompresör periyodik muayenelerini, patlamadan korunma dokümanı hazırlanması ve güncellenmesini, İSG hizmetleri için 3. göz hizmetlerini ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. Aynı zamanda, firmanın özel anlaşmasıyla yüksek indirimli ve sabit fiyatlı elektrik kullanabiliyor, akaryakıt istasyonları için zorunlu hale gelecek olan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetine indirimli olarak ulaşabiliyorsunuz. Böylelikle farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini yıllık 2 bin-4 bin 500 TL daha ucuz maliyetle satın alabiliyorsunuz.

Haberin Devamı