Mesut Yar Aile boyu tutsak oldular!
HABERİ PAYLAŞ

Aile boyu tutsak oldular!

“Aşkın Bedeli” (Star TV) dizisinin sezon finalinde Sedef, saplantılı aşığı Alper tarafından yine, vallahi yine kaçırıldı... Ender Haznedar, ardından babası Mümtaz Haznedar, o da yetmiyormuş gibi torunları Cem ve Uğur karanlık tipler tarafından toplu olarak kaçırıldı. Anlayacağınız klişe olarak izleyeni merakta bırakmak için ultra bir hikaye (!) bulunmuş ve Haznedarlar aile boyu tutsak edilmişti... Böylece “Beni Affet” (Star TV), “Deniz Yıldızı” ve “Unutma Beni” (FOX) gibi günlük dizilerde herkes bir şekilde kaçırılma manyağı haline geldi. Kötülükler kraliçesi olarak tanımladığımız Betül’ün deyimiyle “Pes yani hakikaten pes” dediğimiz nokta tam olarak da budur!

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Giden kurtuldu vay kalana!

“Karadayı” (atv) dizisinin finalinde son sözü büyük şair Nazım Hikmet söyledi. “Kerem Gibi” şiirinden yapılan bir alıntıyla Mahir Kara, “Sen yanmazsan/ Ben yanmazsam/ Biz yanmazsak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” diyerek aradığı adaletin ateşli olacağının sinyalini vermiş oldu... Açıkçası bu gözler finalinde araba patlatan bir dolu dizi görmüştü. Ama kadronun neredeyse yarısının sabotaja kurban gittiği bir final yeni sezon için bir dolu soru işaretlerini beraberinde getiren “etkili” bir veda oldu... Şu kesin; kıyafeti ve imajıyla “Çirkin Kral” Yılmaz Güney’i hatırlatan yeni Mahir Kara beklendiği üzere hayatına kabadayı olarak devam edecek... Ve neredeyse iki yıldır “ha bugün aldı, ha yarın alacak” dediğimiz intikama odaklanacak. Mahir’in “ölüm listesinde” kimlerin olduğu çok belli ama sabotajın skor listesi eylülde belli olacak... Gidene “bay bay”, kalana “vay vay” diyeceğimiz bir yeni sezon bizi bekliyor, hayırlısı artık!

Zahide kendine de yetişti...

Son günlerde kuşak programları içinde en dikkat çekici hale geleni sanırım Zahide Yetiş’in programı oldu. Atv ekranındaki programda Zahide artık çoğu sezon finali yapan rakibelerinin aksine çalışmayı alana inerek sürdürüyor... Neredeyse “Benzemez Kimse Sana” yarışmasında finale koşan bir ünlüyü andıran Zahide’nin sokakta insanların neler yaşadığını göstermek için kılıktan kılığa girmesi hem hoş hem de ibretlik bir çalışma... Zahide bunun ekmeğini reytinglerini yükselterek yiyor. Ve belli ki bu kuşakta yani kadın kuşağı olarak belirlediğimiz alanda uzun bir süre daha “ben hep burada olacağım” demeye kararlı görünüyor. Olacak da, benden söylemesi...

Haberin Devamı

Büyük derbinin adı değişti!

Birkaç gün boyunca bu sayfada “Survivor” (Star TV) rüzgarı esecek. Bu kesin. Malum yarışma yarın gece büyük finalle sona eriyor... Önceki akşam “Burada Laf Çok” (CNN TÜRK) yayınına katılan Serenay kardeşimizin gönlünde yatan aslanın Turabi olduğunu öğrendik. Orada, o koşullarda yarışan birinin gözüyle belli ki Turabi takım arkadaşları arasında ekranda çizdiğinden çok daha vicdani bir portre çiziyor... Yine de bu işlerin son dakikaya kadar isimler arasında gidip gelmesine alışık biri olarak susup final gecesini beklemenin doğru olacağını düşünüyorum... O değil de asıl ayrıntı gözden kaçmamalı. Dünyanın en iddialı futbol karşılaşmaları karşısında reytinginden gram ödün vermeyen “Survivor” yarışması için sorduğum “Almanya- Brezilya finali mi yoksa Survivor finali mi?” sorusunun yanıtının “Survivor” çıkmasına ne dersiniz?

Haberin Devamı

Müge yerinde mutlu!

Ne oldu da her sezon finalinde ortaya çıkan “Müge Anlı transfer oluyor” haberi bu sene kulislere yayılmadı diyecek olursanız yanıt bizzat Müge Anlı tarafından verildi... İki sezon daha atv kanalıyla sözleşmesi olduğunu söyleyen sunucu, yerinde yani mevcut adresinde mutlu olduğunun sinyalini de üstü kapalı olarak verdi... Dolayısıyla bu yıl ve önümüzdeki sezon sonu “Müge filanca kanala gidiyor” haberlerine itibar etmemek lazım... “Tatlı Sert” kendiyle özdeşleşen ekranına sabitlenerek milyonları ekrana çekmeye devam edecek. Ne diyelim, Allah utandırmasın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder