Gündem Ahşap bina kül oldu

Ahşap bina kül oldu

Paylaş
Ahşap bina kül oldu

İstanbul Kumkapı'da patlamalarla büyüyen yangın ahşap binayı kül etti

Yangın, saat 23.00 sıraları Kumkapı Safiye Hatun Mahallesi Cemre Sokak Numara 12'deki yabancı uyruklu kadın işçilerin kaldığı 4 katlı ahşap binanın en üst katında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Binada bulunanlar kendilerini son anda dışarı attı.

Haberin Devamı

Binadaki mutfak tüpleri büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın ardından alevler binanın her tarafını sardı. Patlama sırasında binada kimsenin bulunmaması olası can kaybı ve yaralanmaların önüne geçti.

SOKAKLARIN DARLIĞI YİNE SORUN OLDU

Yangına ilk müdahaleyi Eminönü ve Fatih itfaiyesi yaptı. Söndürme çalışmaları, yetersiz kalınca Bakırköy ve Beyoğlu'ndan itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Sokakların darlığı nedeniyle itfaiyenin güçlükle müdahale ettiği alevlerin, bitişikteki binalara da sirayet etti. Yangın itfaiyenin,1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alabildi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında, 4 binada maddi meydana geldi.

Çevredekiler binada kalanların yabancı uyruklu kadın işçilerin kaldığını, yangın sırasında binadan çıkarak kaçtıklarını iddia etti.

Haberin Devamı

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Ozan URAL İSTANBUL DHA