Siyaset Ahmet Abi oy için kavga etti
Paylaş
Ahmet Abi oy için kavga etti

Eskişehir'de geçen yıl Tekel bayiinde 4 kişiyi içki şişeleri atarak kovalayan Ahmet Yılmaz şöhret olmuştu. Bağımsız milletvekili adayı olan Yılmaz, seçim çalışması için gittiği kahvehanede kavga edince gözaltına alındı

Bağımsız milletvekili adayı Ahmet Yılmaz, oy istemek için kahveye gitti. Oto kiralama dükkanı sahibi Yılmaz, buradakilerle konuşurken daha önce aralarında husumet bulunan kahve sahibi 40 yaşındaki Bünyamin Sümer ile tartıştı. Tartışmaya Ali Yılmaz, Mehmet Sel ve Ayhan Koç da katılınca kavga çıktı.

SERBEST BIRAKILINCA TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Polis merkezine götürülen ve ifadeleri alınıp serbest bırakılan Yılmaz ile Sümer arasında polis merkezi önünde yeniden kavga çıkınca polisler olaya karışan Ahmet Yılmaz, Bünyamin Sümer, Ali Yılmaz, Mehmet Sel ve Ayhan Koç’u yeniden gözaltına aldı. Birbirinden şikayetçi olan taraflar bugün adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığında ifadesi alınan bağımsız aday Ahmet Yılmaz ile diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Ahmet Yılmaz, gazetecilere gözaltına alındığı polis merkezinde polisler tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

Yılmaz, İnci Sözlük adlı internet sitesindeki dayanışma sonucunda toplanan parayla adaylık başvurusu yaptı. Yılmaz’ın milletvekili seçilebilmesi için yaklaşık 70 bin oy alması gerekiyor.

İşte Tekel bayiinde yaşananlar...

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5178","5178","201104","5178-8.jpg");