Magazin Ahize modasına Avşar da uydu

Ahize modasına Avşar da uydu

Paylaş
Ahize modasına Avşar da uydu

Hülya Avşar da modaya uydu, cep telefonunu "retro ahize" ile kullanıyor

Retro ahizeleri sürekli kullandıklarını belirten ünlü yıldız Hülya Avşar, "Kızıma ve kardeşime de aldım. Radyosyondan korunuyoruz" diyerek moda olan ahizeleri ne kadar sık kullandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Her zaman modayı yakından takip eden Hülya Avşar bu kez sağlık için kolları sıvadı ve retro ahizelerden aldı. Turuncu rengini ilk görür gözmez aldığını beliren Hülya Avşar kızı Zehra ve kızkardeşi Helin'e de aldığını belirterek, "Bu ahizeler radyasyonu yüzde 96 azaltıyormuş. Bu yüzden hemen tercih ettim. Hem konuşma şekli ve kullanması da çok kolay" diyerek yakın arkadaşlarına da hediye ettiğini belirtti.

BADE İŞÇİL DE KULLANIYOR

Ezel dizisinden tanıdığımız Bade İşçil'de retro ahizeleri tercih edip hiç yanından ayırmayan diğer bir isim. Sağlıklı hayata dikkat etmesi ile tanınan Bade İşçil, "Maalesef işimiz gereği çok sık telefon ile konuşmak zorunda kalıyoruz. Benim başım çok ağrıyordu. Retro ahize ile çok rahat oldu. Baş ağrılarım artık olmuyor. O yüzden de retro ahize kullanmayı tercih ediyorum ve kesinlikle arkadaşlarıma da hediye ediyorum" dedi.

Haberin Devamı