Gündem Ağabeyini demir çubukla öldürdü

Ağabeyini demir çubukla öldürdü

Paylaş
Ağabeyini demir çubukla öldürdü

Manisa'da, psikolojik sorunları nedeniyle daha önce tedavi gördüğü ileri sürülen 76 yaşındaki Y.U., 77 yaşındaki ağabeyi Sait Kurmuş'u, başına demir çubukla vurarak öldürdü

Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Y.U., aralarında geçen Ramazan Bayramı'ndan bu yana husumet bulunan ağabeyi Sait Kurmuş evine giderken yolunu kesti.

Aralarında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Y.U., çevredekilerin korku dolu bakışları arasında yanında getirdiği demir çubukla ağabeyinin başına peşpeşe vurdu.

Yere yığılan üç çocuk babası Kurmuş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Y.U., koşarak kaçtı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Kurmuş'un çocukları sinir krizi geçirdi.

Kurmuş'un cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerini tamamlamasının ardından Manisa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

BABA BİR, ANNELERİ FARKLI KARDEŞ

Polis, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde, psikolojik sorunları nedeniyle daha önce tedavi gördüğü belirlenen katil zanlısı ağabey Y.U.'yu olaydan kısa süre sonra yakalayıp gözaltına aldı.

Y.U.'nun işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Ölen Kurmuş ile zanlı Y.U.'nun annelerinin farklı olduğu, kardeş Kurtulmuş'un annesinin imam nikahlı olması nedeniyle babasının nüfusuna alınmadığı için soyadlarında farklılık bulunduğu da bildirildi.

İlker KILIÇASLAN/MANİSA (DHA)