Magazin Afrodit gelin oldu

Afrodit gelin oldu

Paylaş
Afrodit gelin oldu

Çanakkale'de bu yıl ilki düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na Banu Alkan damgasını vurdu

Fuar kapsamında düzenlenen gelinlik defilesinde Afrodit lakaplı sanatçı da gelinlik giyerek podyuma çıktı. Çanakkale Kolin Hotel’de bu yıl ilki düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nın ikinci gününde bir firma tarafından gelinlik defilesi düzenlendi.

Haberin Devamı

Evlenecek çiftlere yönelik, nikah şekerinden gelinliğe birçok ürün alternatifinin sunulduğu fuar kapsamında düzenlenen defileye ise ünlü sanatçı Banu Alkan damgasını vurdu. Fuarda açılan standları gezmeye gelen çok sayıda bayan, ardından düzenlenen gelinlik defilesini izledi. Genç kızlar birbirinden güzel gelinlikleri giyerek izleyenlerin beğenisine sundu.

Defilenin finalinde ise sahneye gelinlik giyen Banu Alkan geldi. Ancak Banu Alkan, sahneye çıkmakta bir saat gecikince izleyenler tarafından kısa bir süre yuhalandı. Gecikmeli olarak podyuma gelen Banu Alkan, beyaz ve göğüs dekolteli gelinliğiyle sahneye çıktığında konfetiler patlatıldı. Sabırsızlıkla bekleyen bayanlar Banu Alkan’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Haberin Devamı

Bol bol Banu Alkan’ı görüntüleyip, birlikte fotoğraf çektirdi. Banu Alkan, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, "Gelinliği giydim, çok mutluyum. Ama damat yok, gören oldu mu damadı. Damat nerede. Sahnede mi, sakladınız mı yoksa damadı. Murat Taşdemir mi geldi yoksa. Murat Taşdemir olmasın da kim olursan olsun" dedi.

Giydiği gelinliğin kaç beden olduğunun sorulması üzerine ise Alkan, "Ben 90-60-90’ım. 36 - 38 beden olabiliyor desem de pek inanmayın" diye yanıt verdi.

DHA