Spor Adrian'dan veda mesajı

Adrian'dan veda mesajı

Paylaş
Adrian'dan veda mesajı

Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile sözleşme imzalayan eski Trabzonsporlu futbolcu Adrian Mierzejewski, yayımladığı mesajla bordo-mavililere veda etti.

Adrian Mierzejewski, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajında, Al-Nassr takımı ile sözleşme imzaladığını, mesaj ile son bir kez taraftarlara duygularını aktarmak istediğini belirtti. Çalıştığı tüm hocalarına, antrenörlerine, Trabzonspor için mesai harcayan insanlara, takım arkadaşlarına ve Trabzonspor taraftarlarına teşekkür eden Adrian, misajında şu ifadelere yer verdi:

"Burada geçirdiğim üç yıl benim ve ailem için çok güzeldi. Trabzonspor’a gelmem kariyerim için önemli bir adımdı ve buraya ait bir parça olmak beni çok mutlu etti. Trabzonspor formasını 100’den fazla kez giydim ve her defasında gurur duydum. Takımımın tarihindeki 2000. golünde adım vardı ve Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde temsil etme onurunu yaşadım. Sivasspor’a karşı yaptığım hat trick ve Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmamız hep aklımda kalacak."

Adrian, Trabzon’da yaşarken iyi insanlarla karşılaştığına işaret ederek, "Ailem ve ben Trabzon’da yaşadığımız süre içerisinde güzel insanlar tanıdık. Burası için her zaman iyi düşüncelerimiz olacak. Cümlelerimi bitirirken Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda ve Avrupa kupalarında başarılar dilerim. Teşekkürler. Bize Her Yer Trabzon" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı