Spor Adnan Polat'ın çok gizli Hamit planı

Adnan Polat'ın çok gizli Hamit planı

Paylaş
Adnan Polat'ın çok gizli Hamit planı

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da Hamit Altıntop defteri yeniden açıldı

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu, Bayern Münih'in ciddi bir teklifte bulunmadığı gibi görüşmeleri durdurmasının ardından spor dergisi Kicker'a röportaj verdi.

Hamit, "Görüşmelerin ertelenmesini doğru buluyorum. Ben de bu süreç içinde daha bilinçli bir karar alabilirim. Bugün karar vermek zorunda kalsam, zor olsa da takımdan ayrılırdım" diye konuştu.

BAŞKAN POLAT, TARAFTARLA BARIŞMAK İSTİYOR

Milli futbolcunun bu açıklamaları en çok da Galatasaray yönetimini sevindirdi. Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşananların ardından taraftarlarla arası açılan başkan Adnan Polat, Hamit Altıntop'u transfer ederek kendisini affettirmek istiyor.

Bayern Münih'in görüşmeleri ağırdan almasıyla hemen harekete geçen sarı-kırmızılı kulübün, bonservisi de elinde olması nedeniyle başarılı oyuncuya geri çeviremeyeceği bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIM"

2007-08 sezonunda Schalke'den Bayern Münih'e transfer olan Hamit Altıntop, bu sezon Bundesliga'da sadece 12 maçta forma şansı bulabildi.

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan ancak bir türlü 'Evet' demeyen Hamit, Kicker'e yaptığı açıklamada, Türkiye başta olmak üzere Rusya ve Schalke'den transfer teklifleri aldığını söyledi.

Başarılı futbolcu, anlaşabilmesi halinde ilk tercihinin Bayern'de kalmak olduğunu fakat Schalke'ye dönmenin de kendisini mutsuz etmeyeceğini söyledi.

Hamit, şu anda transferi çok fazla düşünmek istemediğini fakat ne zaman yedek kulübesinde oturursa o zaman kendisi için gelen tekliflerin kafasını karıştırdığını da açıkladı.

16'LIK FREDİN GÜNDEMDE

Galatasaray'ın, İsveç'in Helsingborg takımında forma giyen 16 yaşındaki Dennis Fredin'in peşinde olduğu ifade edildi.

Kulüp sözcüsü Stefan Ed yaptığı açıklamada, 1994 ve 95 doğumlu oyuncularına pek çok takımın teklifte bulunduğunu, Fredin'le de Galatasaray ve İnter'in ilgilendiğini söyledi. Dennis Fredin, İsveç'te geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı