Magazin Acun'un uçağa ihtiyacı varmış

Acun'un uçağa ihtiyacı varmış

Paylaş
Acun'un uçağa ihtiyacı varmış

5 - 6 milyon dolarlık 8 kişilik uçak almak istediğini belirten Acun Ilıcalı, 'Son 15 günde 4 seyahat yaptım. İhtiyacım var, gezmek için almıyoruz” dedi...

Geçen hafta sonu Airex 2010 Uçak Fuarı’da “Uçan Otomobil” lakaplı Eclipse 500 adlı uçağı deneyen Acun Ilıcalı, kafasında daha büyük bir uçak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

4 kişilik yerine 8 kişilik uçak almayı planladığını belirten Ilıcalı, “Uçak almayı planlıyorum. Ama 4 kişilik ufak bir uçak almayacağım. 5 - 6 milyon dolarlık bir uçak almak istiyorum. Çünkü son 15 günde 4 seyahat yaptım. Non - stop bir yerlere yetişmek zorunda kalıyorum. Benim zaten uçak almaya ihtiyacım var. Uçak aldığın zaman sadece sen kullanmıyorsun. Kiraya da veriyorsun falan...” dedi.

VERGİ ŞAMPİYONUYUM

Ancak henüz bir uçak alma kararında olmadığını, şu an sadece baktığını belirten Acun Ilıcalı, “Hemen yarın bir uçak almayacağım. Şimdilik bakıyoruz. Uçağı da sonuçta gezmek için almıyoruz. Bu konuda olumsuz yorum yapan da olabilir.

Bizim ülkemizde öyle bir bakış açısı da olabilir ama ben de bu ülkede vergi şampiyonuyum. Uçak almayı düşünmem normal. Bu yıl da vergi şampiyonu olmayı amaçlıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı