Magazin Acun Ilıcalı et için rest mi çekti?

Acun Ilıcalı et için rest mi çekti?

Paylaş
Acun Ilıcalı et için rest mi çekti?

Acun Ilıcalı'nın Survivor'ın final bölümü için KKTC'ye yasak olmasına rağmen 75 kilo et sokması tartışma yarattı. Afrika gazetesi, “Acun etimizi beğenmedi” manşetini attı

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın Survivor’ın final bölümü için KKTC’ye ‘yasak olmasına rağmen’ 75 kilo et götürmesi kriz çıkardı. KKTC medyası ve hayvan üreticileri birliği buna sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Tarım Bakanı Önder Sennaroğlu tepkiler üzerine açıklama yaparak “İzni ben verdim. Etler kontrolden geçti” dedi. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Müzakerecisi Kudret Özersay da, sosyal medya aracılığıyla adaya et getirilmesini “Bol etli bir yemek düşünüyorum, özel menü yapacağım; ama canım öyle çektiği için etleri dışarıdan getirteceğim. Arz ederim” diye eleştirdi.

Acun rest çekti mi?

Et krizi, KKTC medyasında gündeme gelmesiyle patlak verdi. Afrika gazetesi “Acun etimizi beğenmedi, Türkiye’den getirdi” manşetini attı. İnternet sitelerinde Ilıcalı’nın hükümete, “Ya bu et adaya girer ya da programı iptal ederim” resti çektiği haberleri yer aldı. Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğlu, AS TV’ye açıklama yaparak “Hükümet Ilıcalı’nın restini göremedi boyun eğdi. Acun’un programı iptal etmesi, yasaların üzerinde değil” dedi.

Haberin Devamı