Faik Gürses Açılıştaki güvenlikçi
HABERİ PAYLAŞ

Açılıştaki güvenlikçi

Mustafa Erdoğan’ın üstlendiği organizasyon tek kelime ile harikaydı. Ama bir güvenlik amiri vardı. Bakan Faruk Özak’ın davetiyle geldiğimizi bile bile küstahça, “Şimdi burayı boşaltacağım. Aksi takdirde” cümlesini sürekli sarf ederek, tacizini sürdürdü.

Sonunda Sanlı Sarıalioğlu “Sen kimi nereden kovuyorsun” deyince, sustu. Sayın Bakan lüzumu halinde o şahsı gösteririm. ŞAKA MI? Şenol Güneş, “Maçın en iyisi hakemdi” dedi.

Bu söylemden gırgır geçtiğini anlıyorum. Ama anlamadığım şey de 73.dakikada Trabzonspor 2-0 mağlupken Burak’ın çıkıp, Tayfun’un oyuna girmesiydi. Acaba 2-0 korunmak mı istendi!

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

BÜNYAMİN’İN GÖSTERMEDİĞİ

8 sarı, 3 kırmızı kart çıkardı. Bir tek kredi kartını göstermedi. Onu çıkarsaydı belki taksit isterdi Fenerbahçe ile Trabzonsporlular. SCHUSTER “Türkçe bilmiyorum, niye atıldım?” dedi. Ama dördüncü ve yardımcı hakem İngilizce biliyor.

ADI MUSTAFA ÖZTAŞYONAR

Kuzey kombine yarışlarında 30 sporcu arasında 27’nci oldu. Daha sonra 3’üncü biraz sonra 2’nci, az sonra BİRİNCİ olacak.

DİKKAT GENEL MÜDÜR KONUŞUYOR

Mayıstaki yıkımdan sonra Beşiktaş’ın maçlarını nerede oynayacağı konuşuluyordu. Beşiktaş, Seyrantepe’yi istiyordu. Galatasaray, “Burası sadece bizim” diyordu. Yunus Akgül, noktayı koydu: “Burada herkes spor yapabilir.” Anlaşılabilir bir açıklama değil mi

ABDULLAH AVCI

Belediye’ye karşı ya Beşiktaş arıza yapıyor, ya da rakip özel konsantre oluyor. Gelenek haline gelirse, Beşiktaş bu maçları İstanbul dışında oynasın. Turuncu şimdilik moral bozucu geliyor.

KO-CA-MAN

Bir adım attı, Fenerbahçe tribünde, sahada, yönetimde bir büyüklük sergiledi. Rahmetli İslam Çupi’nin demek istediği büyüklük bu olsa gerek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder