Magazin Acılı eş ilk kez konuştu

Acılı eş ilk kez konuştu

Paylaş
Acılı eş ilk kez konuştu

Ölümünde şüpheler olduğu öne sürülen Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, hukuk mücadelesi verip vermemeyi şimdilik düşünemediğini belirttti

Üç yıllık eşi ünlü sunucu Defne Joy Foster’ın geçen çarşamba sabahı bir gece önce tanıştığı Kerem Halit Altan’ın evinde ölü bulunmasının şokunu yaşayan görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz, eşinin ölümüyle ilgili herhangi bir hukuk mücadelesi verip vermeyeceği konusunda, “Zamanı geldiğinde her şeyi halledeceğiz.

Gerekeni yapacağız. Şu an dava açıp açmayı düşünmüyorum. Şu an konuşacak bir şey yok. Ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum. Kafam allak bullak. 1,5 yaşında oğlum var. Sadece düşündüğüm şey ailem... Başka bir şey düşünecek halde değilim. Diğer hiçbir şeyin önemi yok” diye konuştu.

TWITTER'DA O KONUŞULDU

Foster’ın ani ölümü sosyal medyada da yankı uyandırdı. Twitter’ın dünya listesinde en çok tweet atılan 5. konu başlığı olan Foster’ın ölüm haberi 24 saatte medyada 2 bin 71 habere konu oldu.

Haber, günlük gazetelerin 46’sına birinci sayfadan girdi. TV kanallarında konuya 21 saat yer verildi. İnternet medyasında ise Foster’ın ölümüyle ilgili 1591 haber yayınladı.

"BEBEĞİNİ BİR HAFTA ÖNCE SÜTTEN KESTİ"

Foster’ın arkadaşı ve komşusu CNN TÜRK spikeri Pınar Esen, ortaya atılan spekülasyonlara tepki gösterdi. Foster’ın eşinden ayrı yaşadığı, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu yönündeki iddiaların yalan olduğunu söyleyen Esen, “Defne eşine ve oğluna aşkla bağlı bir kadındı.

Hatta aşktan gözü dönüp evlendi. Bir ara Yasin’le her şeyi bırakıp Asos’a yerleşip orada otel açtılar. Sonra İstanbul’a döndüler. Birbirlerine âşıklardı. Defne, Can’ı sütten bir hafta önce kesti. Sanat dünyasında kaç tane kadın 18 ay bebeğini emzirir? O kadar düşkündü bebeğine. Bebek emziren bir kadın alkol, uyuşturucu alabilir mi?” dedi.

Haberin Devamı