Magazin 'Açıkalın'a fiziksel müdahale yok'

'Açıkalın'a fiziksel müdahale yok'

Paylaş
'Açıkalın'a fiziksel müdahale yok'

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Peker Açıkalın ile rahatsızlanmasından hemen önce bir polis memuru arasında geçtiği iddia edilen tartışmayla ilgili gazetecilere bilgi verdi

Atatürk Havalimanı VIP salonunda Başbakan Erdoğan’ı Ankara’ya yolcu ettikten sonra kameraların karşısına geçen Hüseyin Çapkın, görevli polis memurunun Peker Açıkalın’a yönelik fiziki bir müdahalesinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Peker Açıkalın’ın kendisi arabası değil başka bir arabanın çekilmesi sırasında polise müdahale ettiğini belirten Hüseyin Çapkın, "Herhangi bir fiziki müdahale olmadığı anlaşılıyor.

Kendi arabası değil başka arabanın çekilmesini müdahale ediyor. Fiziki bir müdahale yokmuş. Araştırıyoruz konuyu" diye konuştu. Hüseyin Çapkın, polis memuru hakkında bir soruşturma açılıp açılmadığı konusunda da "Bakacağız, hatası varsa ne gerekirse yapacağız" dedi.

Hüseyin Çapkın, İstanbul’daki 1 Mayıs hazırlıklarına ilişkin bir soruya da "1 Mayıs hazırlıkları için çalışıyoruz. Hep birlikte 1 Mayıs’ı kutlayacağız" diye cevap verdi.

DHA