Magazin 'Açayım mı, onu mu istiyorsunuz!'

'Açayım mı, onu mu istiyorsunuz!'

Paylaş
'Açayım mı, onu mu istiyorsunuz!'

Ajda Pekkan 'Bacaklarınız çok güzel. Photoshop kullanılmalı mı?' sorusuna 'Açayım mı? Onu mu istiyosunuz?' diye esprili bir yanıt verdi

Her dönem takip edilen bir stil ikonu olmayı başaran süperstar Ajda Pekkan, Yalçın Ayaydın’ın sahibi olduğu Twist markası için özel bir koleksiyon hazırladı.

Ajda Pekkan For Twist adı taşıyan ve Süperstar’ın gardırobundan, albümlerinden, fotoğraflarından, filmlerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyon IKSV X Restaurant’ta düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Haberin Devamı

Pekkan tanıtımda kendi tasarladığı leoparlı tulumu ve kollarındaki deri takılarla göz kamaştırdı.

Koleksiyonunda 0’dan 42 bedene kadar kıyafet bulunduğunu belirten Pekkan, gazetecilerin “Yeni kreasyon için çekilen fotoğraflarda bacaklarınız çok güzel.
Photoshop kullanılmalı mı?” sorusuna “Açayım mı? Onu mu istiyorsunuz?” cevabını verdi.

Bacaklarının fotoğraflardaki inceliğinin gerçek olduğunu söyleyen Pekkan, “Photoshop her zaman olmalı. Bunun karşısında değilim. En ufak bir detayda lazım oluyor. En çok kilo problemlerinde kullanılması, genişliği daraltmaları çok güzel bir şey. Dünyadaki mankenlerin çekimi de bir illüzyona bağlı olarak yapılıyor ki, insanları cezbetsin” diye konuştu.