Gündem Ablası çalışmak isteyince dehşet saçtı!

Ablası çalışmak isteyince dehşet saçtı!

Paylaş
Ablası çalışmak isteyince dehşet saçtı!

Adana'da eşinden ayrılıp ailenisin yanına yerleşen ablasının çalışmasını istemeyen kardeş annesi ve kardeşini öldürdü

Bir süre önce eşi 36 yaşındaki B.Z'den ayrılan 32 yaşındaki H. Z, ailesinin yanına yerleşti, Kız Lisesi'nin kantininde çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Bugün gece yarısı eve gelen 19 yaşındaki H.A kantinde çalışmasına karşı çıktığı ablası H. Z,ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin Adıyaman, eline geçirdiği bıçakla ablası H. Z'ye saldırdı, birkaç yerinden bıçakladı.

Gözü dönen Hüseyin Adıyaman, kendisine engel olmak isteyen 55 yaşındaki annesi ve kardeşi 17 yaşındaki B.A'yı da bıçakladıktan sonra kaçtı.

Kanlar içinde yere yığılan anne olay yerinde yaşamını yitirdi, kızları ise ağır yaralandı. Gürültüyü fark eden apartman sakinleri, kanlar içinde buldukları ağır yaralı iki kız kardeşi, kendi imkanlarıyla Metropark Hastanesi'ne kaldırdı.

H.Z buradaki ilk müdahalesinin ardından Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan her iki kız kardeş de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Soruşturma başlatan polis ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheli Hüseyin Adıyaman ve azmettirdiği öne sürülen eniştesi B:Z'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı