Dünya ABD Mehmet Öz'ü konuşuyor!

ABD Mehmet Öz'ü konuşuyor!

Paylaş
ABD Mehmet Öz'ü konuşuyor!

ABD'nin New York şehrinde bir taksi şoförünün aracının kontrolunü kaybedip kaldırıma çıkması nedeniyle yaşanan panik sırasında bir turist bacağını kaybederken olayı ofisinden gören Türk doktor Mehmet Öz, derhal kaza yerine giderek yaralılara müdahale etti

Öğle saatlerine doğru turistlerin en yoğun olduğu 6. cadde üzerindeki Rockefeller Center önünde meydana gelen kaza sırasında ofisinde “Dr. Oz Show” programı için hazırlık toplantısı yapan Doktor Öz’ün ofisini terk edip derhal kaza yerine gelmesi ABD medyasının büyük ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Doktor Öz’ün olay yerindeki fotoğrafları Twitter’da paylaşılırken TV kanalları kaza yerinden canlı yayınlar yaptılar. Kaza sonrasında basına konuşan Doktor Öz “Ofisim direkt kaza yerine bakıyor. İlk çarpma sesini duyunca hemen aşağıya baktım ve taksinin kaldırımdaki insanlara çarptığını gördüm. Her şeyi bırakıp hemen aşağıya koştum. Ben kaza yerine geldiğimde çevredeki insanlar tarafından gerekli müdahaleler yapılmıştı. Genç kadının hayatını onlar kurtardı” diye konuştu.

Polisin verdiği bilgiye göre, taksinin çarptığı genç kadının kopan bacağı, çevredeki seyyar satıcılar tarafından bir buz kovasına konulduktan sonra ameliyat için hastaneye kaldırıldı.