Dünya ABD'li senatör McCain'e beyin tümörü teşhisi

ABD'li senatör McCain'e beyin tümörü teşhisi

Paylaş
ABD'li senatör McCain'e beyin tümörü teşhisi

ABD'nin Arizona eyaleti senatörü ve eski başkan adayı Cumhuriyetçi John McCain'e beyin tümörü teşhisi konulduğu öğrenildi. McCain'in ofisinden yapılan açıklamada, senatörün sol gözünde bulunan kan pıhtısının giderilmesi için Arizona'nın Phoenix kentinde bir klinikte ameliyat edildiği belirtildi

Açıklamada, John McCain'in ameliyat sonrası yapılan doku patolojisinde kan pıhtısına bağlı olarak beyin tümörüne rastlandığı duyuruldu.

Senatör McCain'in ve ailesinin kemoterapi ve radyasyon tedavisi dahil tedavi yöntemlerini değerlendirdiği aktarılan açıklamada, "Senatör McCain son birkaç gündür gelen desteği takdirle karşılıyor. Arizona'daki evinde ailesinin yanında iyileşirken morali oldukça yerinde" bilgisi paylaşıldı.

Sputnik'in aktardığı habere göre McCain, başkanlığını yaptığı Silahlı Hizmetler Komitesi'nin dünkü toplantısına katılmamıştı.

ABD Başkanı Donald Trump da kendisini sıkça eleştiren McCain'e 'geçmiş olsun' dileğini iletti. Trump, yaptığı kısa açıklamada, "Senatör John McCain her zaman mücadeleci olmuştur. Benim ve Melania'nın duaları Senatör McCain, Cindy ve bütün ailesi iledir. Geçmiş olsun" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı