Gündem ABD askerleri çırılçıplak!

ABD askerleri çırılçıplak!

Paylaş
ABD askerleri çırılçıplak!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne 'USS Enterprise CVN 65'ten inen ABD'li askerler, çırılçıplak parasailing (sürat motoruna bağlı paraşütle uçmak) yaptı

Günlerdir Marmaris’teki bar, disko ve gece kulüplerinde su gibi alkol tüketen ABD’li askerlerin son çılgınlığı ’yok artık’ dedirtti.

50 TL karşılığında, 10 dakika boyunca denizden 15 metre yükseklikte parasailing yapan ABD’li askerlerin birçoğunun çırılçıplak olduğu görüldü. Hareket halindeki sürat motoruna bağlı paraşütte Marmaris’i tepeden izleyen ABD’li askerlerin çıplak görüntüsü şaşkına çevirdi.

Parasailing yaptırılan şirketin sahibi Marmaris Su Sporları Derneği Başkanı Salih Tunç, "Bir günde 45 ABD’li asker parasailing yaptı. Bunların 10’a yakını çıplak uçtu. Çok ikaz ettim ama kimse beni dinlemedi" dedi.

"KARIM VE KIZIM BENİMLE GURUR DUYACAK"

Adının John olduğunu söyleyen bir ABD’li asker ise Marmaris’i paraşütten çırılçıplak izledikten sonra, "Umarım bu görüntüler yurtdışındaki ve Amerika’daki televizyonlarda da yayınlanır.

Görüntüleri izleyecek olan karım ve kızım benimle gurur duyacaktır. Bu, sanırım cesaret isteyen bir şey. Ben de denediğim için mutluyum" diye konuştu.

Doğuş Esat BERME/DHA