Spor 8 maçlık seri kimseye yaramadı

8 maçlık seri kimseye yaramadı

Paylaş
8 maçlık seri kimseye yaramadı

Turkcell Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 8 maçlık seri galibiyetler yaramadı

Bu seri galibiyetlerin ardından iki takım da düşüşe geçerken, Fenerbahçe de Beşiktaş da liderlikten oldu. Sezona çok iyi başlayan ve üst üste 8 maçını kazanarak en iyi başlangıç rekorunu kıran Fenerbahçe, bu seri galibiyetler sonunda 8. haftayı en yakın rakibi Galatasaray’ın 5 puan önünde lider tamamladı.

Ancak sarı-lacivertliler, daha sonra yaptığı 8 maçta ise 4 kez sahadan yenik ayrıldı, 1 kez berabere kaldı, 1’i hükmen olmak üzere de 3 galibiyet elde edip, toplam 14 puan kaybetti.

8. haftada 24 puanla, Galatasaray’ın 5, Kayserispor’un da 9 puan önünde lider durumda olan Fenerbahçe, 16. hafta sonunda ise 34 puan ve averajla Kayserispor’un ardından ikinci sırada yer aldı.

Beşiktaş ise 8 maçlık seri galibiyetlerin ardından, yenmesi halinde liderliğe yükseleceği Diyarbakırspor karşılaşmasında sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Siyah-beyazlılar, Diyarbakırspor’un ardından bu kez Manisaspor deplasmanından da beraberlikle ayrılınca 8 maçlık seri galibiyetlerin ardından toplam 4 puan yitirdi ve ligde 32 puanla, 34 puanlı lider Kayserispor’un 2 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı