Dünya 7 yıl seks kölesi oldu

7 yıl seks kölesi oldu

Paylaş
7 yıl seks kölesi oldu

Sapık çift, genç kadını tam yedi yıl boyunca seks kölesi haline getirip işkence yapmakla suçlanıyor

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan Ed ve Marilyn Bagley, genç bir kadını yedi yıl boyunca tutsak edip, seks kölesi olarak kullanıp, işkence yapmakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

Kocasına karşı ifade verirse hakkındaki suçlamaların düşürüleceğinin söylenmesine rağmen bunu reddeden Marilyn Bagley yaptıklarında yanlış bir şey olmadığını düşünürken, olay davaya bakan savcı tarafından "bölgedeki en korkunç olay" olarak özetleniyor.

ZİHİNSEL ENGELLİ

İddiaya göre, ismi açıklanmayan zihinsel engelli genç kadın, henüz 16 yaşındayken Ed Bagley tarafından alıkonuldu. Tam yedi yıl sonra, artık 23 yaşında olan genç kadının 2009 yılındaki bir işkence seansının ardından hastaneye bırakılmasıyla korkunç olay ortaya çıktı. Kafese kilitlenen, vücuduna elektrik verilen genç kadına akıl almayan işkenceler yapıldığı da belirtilirken, 11 farklı suçtan yargılanacak olan Bagley'in karavanında ortaçağvari tecavüz ve işkence aletleri bulunduğu ve olayla ilgili dört kişinin daha yakalandığı öğrenildi.

BAŞKA ERKEKLERE DE SUNMUŞ

Haberin Devamı

Marilyn Bagley'se, kızın 16 değil 17 yaşındayken kendi rızasıyla kocasının karavanında yaşamaya başladığını, oğullarıyla sevgili olduğu için kızı tanıdıklarını söylüyor. Kocasının kız 18 yaşına basmadan önce onunla cinsel ilişkiye girmediğini söyleyen Marilyn, kızı evlat edindiklerini, ona her tür hakkı verdiklerini de belirtiyor. Kocası, kıza işkence ve tecavüzün yanı sıra, eve gelen başka erkeklere de para, sigara, bilgisayar hatta et karşılığı kızı sunup, ona işkence yapmalarına izin vermekle yargılansa da, Marilyn yanlış bir şey yapmadıklarını iddia ediyor.

Ed Bagley'in avukatı da, mahkemeye, kızın tüm bu işkencelere "kendi isteğiyle" dahil olduğu ve bundan zevk aldığı yönünde kanıtlar sunacaklarını açıkladı.

(Milliyet)