Gündem 7 yaşındaki çocuk kendini astı

7 yaşındaki çocuk kendini astı

Paylaş
7 yaşındaki çocuk kendini astı

7 yaşındaki A.D., evlerindeki ranzada kundak ipiyle kendi astı. Annesi tarafından hastaneye götürülen A.D., kurtarılamayarak öldü.

Çamlıca Mahallesi Mede Sokak’ta bu akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda alınan bilgilere göre Eskişehir Cahit Kural İlköğretim Okulu 1’inci sınıf öğrencisi A.D. kaldığı odadaki iki katlı ranzaya bağladığı kundak ipiyle kendini asıtı. Odaya giren anne F.D. oğlunu asılı bir halde gördü. Anne F.D. ipi kesip oğlunu yakındaki Özel Ümit Hastanesi’ne götürdü. Acil servisteki doktorların çabasına rağmen A.D. kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Doktorlar, A.D.’nin hastaneye ölü olarak getirildiğini belirtti. Oğullarının kurtarılmadığını öğrenen anne F.D. ile baba M.D. gözyaşına boğuldular. Yakınları A.D.’nin yarıyıl karnesindeki derslerinin çok iyi olduğunu, teşekkür belgesi aldığını söyleyerek, "Çok zeki biriydi ve hayat doluydu. Günlük tutardı. Günlüğünde karnesindeki notlarının iyi olması nedeniyle babasının kendisine hediyeler aldığını, buna da çok sevindiğini yazmıştı. Televizyon dizilerinin etkisinde kalıp intihar etmiş olabilir" dedi.

Ölen A.D.’nin cenaze Özel Ümit Hastanesi’nden alınarak otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne götürüldü, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(DHA)