Dünya '6 haftalık ömrü kaldı' iddiası

'6 haftalık ömrü kaldı' iddiası

Paylaş
'6 haftalık ömrü kaldı' iddiası

Ürünleriyle dünyayı sarsan teknoloji devi hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki...

Amerika'da yayınlanan National Enquirer, teknoloji devi Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın sadece altı haftalık ömrü kaldığını iddia etti. Jobs, Ocak ayının başında kendi isteğiyle şirketten tedavi amaçlı izin aldığını ve böylece sağlığına odaklanabileceğini açıklamıştı.

O zamandan beri, Apple çalışanları Jobs'u şirketin California'daki merkezinde gördüklerini ve kimi önemli kararlar için evinden ona ulaşıldığını iddia ediyorlar.

National Enquirer'ın bugün yayınladığı fotoğraflardaysa, Jobs'un aşırı kilo kaybı yaşadığı ve kanser tedavisinin bir parçası olan kemoterapiye bağlı olarak saçlarının döküldüğü görülüyor.

Enquirer, iPod, iPhone ve iPad'in arkasındaki isim olan Jobs'un pankreas kanseri olduğunu, Stanford Kanser Merkezi'nde tedavi gördüğünü duyurdu.
Gazetecilerin görüşlerine başvurduğu doktorlar, Jobs'un fotoğraflarına bakarak hastalığının son aşamada olduğunu söylerken, Enquirer'a konuşan Doktor Samuel Jacobson, teknoloji gurusunun en fazla altı haftalık ömrü kaldığı iddiasını ortaya attı. (MİLLİYET)

Haberin Devamı