Gündem 500 kilo esrar ele geçirildi

500 kilo esrar ele geçirildi

Paylaş
500 kilo esrar ele geçirildi

İstanbul narkotik polisi, Büyükçekmece'den Şişli'ye kadar taksiyle kovaladığı cipten 50, depoya düzenlediği operasyonda ise 450 kg olmak üzere toplam 500 kilogram esrar ele geçirdi

Büyükçekmece’de bir bina önünde önlem alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün binadan çıkan kişilerin 06 HG 586 plakalı bir cipe bindiğini gördü.

Otomobilleri uzakta olan ekipler, yoldan geçen taksiyi durdurup takibe başladı. Piyalepaşa Bulvarı’na gelindiğinde kendilerini takip ettiğini anlayan şüpheliler kaçmaya başladı.

Yaşanan kovalamaca sırasında polis havaya ateş açarken, şüphelilerin içinde bulunduğu araç tretuvarlara çarptı. Kazanın ardından araç sürücüsü kaçarken, polis araç içinde bulunan A.N.K. ile N.K’yı gözaltına aldı. Cip içinde yapılan aramada 50 kilogram esrar ele geçirildi.

DEPOYA BASKINDA 450 KG ESRAR

Bu kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Büyükçekmece’de polisin önünde beklediği binanın deposuna baskın yapıldı. Yapılan aramalarda 450 kilogram daha esrar ele geçirildi. Operasyonun devamında da N.K., Ş.A. ve R.A. gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlıların Diyarbakır’dan getirdikleri esrarı İstanbul’da piyasaya sürdüğü ortaya çıktı. Yetkililer zanlıların sorgusunun devam ettiğini belirtti.

Elvan EZBER/DHA