Dünya 50 derecede 1 saat yıkandı, ölmedi

50 derecede 1 saat yıkandı, ölmedi

Paylaş
50 derecede 1 saat yıkandı, ölmedi

İngiltere'de, girdiği çamaşır makinesinde, sahiplerinin dikkatsizliği sonucunda kilitli kalıp 50 derece sıcaklıkta yaklaşık bir saat yıkanan kedi yavrusu, çamaşırların arasından baygın da olsa sağ çıkmayı başardı

İlginç olay, İngiltere’nin Manchester şehrinin Audenshaw kasabasında önceki gün gerçekleşti. Kirli çamaşırları çamaşır makinesine doldurmakta olan Laura Gilholme adındaki ev kadını, arkası dönükken makinenin içine atlayan minik kedi yavrusu Poppet’i fark etmeyince makinede yıkamayı başlattı.

Yaklaşık bir saat süren 50 derecelik yıkama sonrasında makinenin kapağını açan Gilholme, baygın haldeki, 7 haftalık kedisiyle karşılaştı.

Kapağı açtığında, Poppet’in baygın olduğunu belirten sahibi, yavru kediye önce ağızdan suni teneffüs yaptıklarını anlattı.

Kedinin kendine gelmediğini ve bunun üzerine bir veterinere gittiklerini söyleyen kadın, John Gunn adındaki veterinerin, yaptığı müdahale ile Poppet’i hayata döndürdüğünü belirtti.

Yavru kedisinin halen dersini almamış göründüğünü söyleyen Gilholme, yaramazlığını sürdüren kedinin, veteriner dönüşü kendisini kurutma makinesine attığından bahsetti.

Haberin Devamı