Yaşam 50 bin kişi ziyaret etti

50 bin kişi ziyaret etti

Paylaş
50 bin kişi ziyaret etti

Ramazan Bayramı'nda 50 bin kişi İstanbul Akvaryumu ziyaret etti. Engelli carettayı, dünyanın en zehirli kurbağalarını ve piranhalarla dolu Amazon Yağmur Ormanı'nı görmek isteyenler bayramda akvaryuma akın etti

Dünya’nın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, Amazon’a gidemeyenler için Yağmur Ormanlarını ziyaretçilerinin ayağına getirdi. Akvaryumun içinde yer alan Amazon Ormanı, hiç kuşkusuz bayramda da ziyaretçilerin beğenisini toplayan ilginç ve cazip temaların başında geliyordu.

Dünyanın en zehirli kurbağalarına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum’daki Amazon Yağmur Ormanı, sisli ve nemli havası, dev yapraklı bitkileri, zehirli örümcekleri, timsahları, piton yılanı ve piranhaları ile ziyaretçilerine heyecan verici bir deneyim yaşattı.

Haberin Devamı

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Ziyaretçiler köpekbalıklarına büyük ilgi gösterirken geçtiğimiz haftalarda akvaryum ailesine katılan engelli caretta da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Toplam 16 temadan oluşan ve Karadeniz’den Pasifik’e kadar uzanan bir yolculukla ziyaretçilerini Dünya denizlerinde yaşayan canlılarla buluşturan akvaryum, bayramda 50 bin ziyaretçiyi ağırladı.