Ekonomi 5 yıl içinde 2 bin konut inşa edilecek

5 yıl içinde 2 bin konut inşa edilecek

Paylaş
5 yıl içinde 2 bin konut inşa edilecek

AC Yapı, İstanbul Kartal’daki Moment İstanbul projesinin teslimlerine yakın zamanda başlayacak. Şirketin hedefinde önümüzdeki 5 yıl içinde 2 bin konut daha inşa etmek var

AC Yapı, İstanbul Kartal’da inşa ettiği Moment İstanbul projesinin teslimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak. Daha önce Anadolu Yakası’nda iki projeyi teslim eden şirket, Moment İstanbul’la birlikte bölgede bin 767 konut teslim etmiş olacak. AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, 5 ve 10 yıllık dönemde ise proje geliştirebilecekleri arazi yatırımları olduğunu söyleyerek, “İstanbul gibi dünyanın gözü üzerinde olan bir şehirde doğru arazileri bulabilmek çok kolay değil. 5 yıllık dönemde 2 bin konutluk 3 proje inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Teslimleri yapılacak Moment İstanbul’da ev satışları sürüyor. 731 konut ve 12 mağazadan oluşan projede Aralık ayına özel olarak yüzde 1 peşinat ve yüzde 15 indirim sunuluyor. 1+1’ den, 4+1’ e kadar dairelerin olduğu Moment istanbul’da aile yaşamı ön planda.

Moment İstanbul’un manzaralı daireleri ve cadde mağazacılığı ile dikkat çektiğini söyleyen Ali Coşkun, “Bölgede yaşayanların günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere mağazalarımız var. Projemizde cadde mağazacılığını çok önemsiyoruz. Halen birçok marka ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu anlamda projemiz çevresine de büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

MOMENT İSTANBUL’DA NELER VAR?

Büyük bir marketin yer alacağı Moment İstanbul’da; açık yüzme havuzu, fitness center, spa, hobi odaları, cep sineması, kafeler gibi hizmetler sunuluyor.

2 PROJE TESLİM EDİLDİ

AC Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk projesi olan Sancaktepe’deki Kent Life, 704 konut, 2 mağaza ve 2 sosyal tesisten oluşuyor. Şirketin ikinci projesi Dore Life ise 332 konut, 1 mağaza ve 1 sosyal tesisten meydana geliyor.

Haberin Devamı