Yaşam 5 yeni film gösterimde

5 yeni film gösterimde

Paylaş
5 yeni film gösterimde

Sinemaseverler bu hafta ikisi yerli, biri belgesel olmak üzere 5 yeni filmi izleme fırsatı bulacak

Serdar Akar’ın yönettiği ve Beren Saat, Murat Ünalmış, Erkan Petekkaya ile Yavuz Bingöl’ün oynadığı "Gecenin Kanatları", iki aşk arasında kalan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

NO OFSAYT


Mehmet Bahadır Er, Maryna Gorbach’ın yönettiği ve Yıldırım Memişoğlu, Taylan Ertuğrul, Deniz Olgaç ile Ahmet Çakar’ın oynadığı "No Ofsayt" haftanın tek komedi filmi.

Mizahi yönü ön plana çıkan filmin konusu özetle şöyle: "Ali Tarantula 45 yaşlarında, eğitimi sınırlı biridir. Ali Tarantula bir gün futboldaki ofsayt kuralına kafayı takıyor. Elinde tabureyle ’Telegole’ programına giriyor ve birbirinden komik olaylar zinciri başlıyor."

"TESTERE" SERİSİNİN SON FİLMİ

Kevin Greutert’in yönettiği ve Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston ile Betsy Russell’ın oynadığı "Testere 6/Saw VI"nın özel efektleri ve yüksek gerilimiyle seyirciyi sinema solanlarına çekmesi bekleniyor.

İlk sinema filmini çeken yönetmen Kevin Greutert, 6’ncısı vizyona giren seride uzun süredir editör olarak görev alıyordu. Bu arada, bir sosyal sorumluluk çalışmasına da imza atan "Testere/Saw" serisi ile ABD’de başlattığı "Acıyana kadar kan ver" kampanyası ile bugüne kadar 21.000 litre kan toplandı ve yaklaşık 125 bin 350 hayat kurtarıldı.

MOORE'DAN BELGESEL


Michael Moore’un yönettiği "Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi/Capitalism: A Love Story" haftanın tek belgesel filmi. Yaptığı belgesellerle gündeme gelen Moor’un hazırladığı belgesel filmin konusu şöyle: "Belgesel şirket egemenliğinin, insanlar üzerindeki mahvedici etkisini konu alıyor.

Ama bu sefer, sanık General Motors’tan çok daha büyük ve suç mahalli de Michigan’daki Flint kasabasından çok daha geniş bir alanı kapsıyor. Orta Amerika’dan Washington’daki iktidar salonlarına ve Manhattan’daki küresel finans merkezine varana kadar, Michael Moore, sinema seyircilerini bir kez daha keşfedilmemiş topraklara götürüyor.

Hem mizah, hem de öfke barındıran bir yaklaşımla tabu haline gelen ’Amerika’nın kapitalizme duyduğu aşk karşılığında ödediği bedel nedir?’, sorusu irdeleniyor.

YİNE BİR BELLUCCI FİLMİ

Maria Sole Tognazzi’nin yönettiği ve Monica Bellucci, Pierfrancesco Favino, Xenia Rappoport ile Marisa Paredes’in oynadığı "Aşka Dair /L’uomo Che Ama-The Man Who Loves",romantik film sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı